Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Zo werkt een e-sigaret

Wil je overstappen van een gewone sigaret naar een e-sigaret? Dan zit je aan het juiste adres! In deze blog gaan wij namelijk meer vertellen over een e-sigaret en hoe de sigaret werkt. Want voor dat je iets koopt is het wel handig om te weten hoe iets werkt. Een e-sigaret werkt gelukkig zeer gemakkelijk. Het lijkt op een sigaret, maar de basis is waterdamp. Hierdoor wordt het roken met een e-sigaret ook wel vapen genoemd. Het fijne aan een e-sigaret is dat het mogelijk is om verschillende smaken te kiezen, hierdoor kan je elke dag voor een smaakje gaan waar jij zin aan hebt! Daarnaast kan je ook zelf kiezen of je nicotine wilt of niet. Wil je meer weten over een e-sigaret? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Hier moet je op letten

Het allerbelangrijkste wat je moet weten over een e-sigaret is dat je er zeker van bent dat je vape bestaat uit gecertificeerde onderdelen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je voor het eerst een e-sigaret aanschaft dan heb je een andere nodig dan iemand die al vaker vaped. Dit komt doordat een beginnende vaper vaak dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Probeer je daarom eerst in te lezen, het kan namelijk zijn dat je de verkeerde mee naar huis neemt en dat moet je natuurlijk niet hebben.

De partij Save Vape

Wil je meer weten over een e-sigaret? Neem dan eens een kijkje bij  Save Vape. Dit is een vape shop waar ze beschikken over gecertificeerde items. Daarnaast heeft deze partij een ruim aanbod aan aroma’s, hierdoor heb je een ruime keuze en kan je elke dag wel een andere smaak kiezen. Wil je meer weten over vapen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze beantwoorden graag al je vragen.

https://www.savevape.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

Een tuinkantoor bouwen: binnen no-time op je eigen werkplek

Training geven? Dit is wat jij nodig hebt!

Bestaat de perfecte tuinmeubel?