Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Nu Een plastic pers aanschaffen

Ben je op zoek naar een duurzame en goede oplossing voor al het afval wat je alsmaar moet opslaan in je pand of magazijn. Een plastic pers kan een goede oplossing zijn voor dit probleem. Je gehele magazijn staat gevuld met containers waar al het afval wordt opgeslagen en omdat er plastic gescheiden moet worden zie je dat het magazijn steeds voller komt te staan. Naast dat het je onwijs veel ruimte kost, is het ook nog eens zo dat je dit de gehele tijd moet laten ophalen door een afval bedrijf. Dit kost je ook iedere keer geld en tarnsportkosten. Je wilt eigenlijk zorgen dat de ruimte en de kosten kunnen worden gereduceerd, maar hoe doe je dat nou? Dat kan je doen door middel van de aanschaf van een plastic pers. 

Containers gebruiken

Met de plastic pers kan je al het plastic dat er in het bedrijf wordt gebruikt in een container opslaan. Zo heb je hier geen last meer van, want het wordt allemaal in een enkele container opgeslagen en het wordt zo klein gemaakt dat je helemaal niet zo vaak een bedrijf hoeft te laten langskomen die het komt ophalen. Daarnaast kan je heel lang met 1 container doen en hoef je niet meerdere containers neer te zetten. De plastic pers is ideaal voor bedrijven die vele gebruik maken van plastic afval en dit op een duurzame manier willen opslaan. 

Voordelen van het gebruik

Het gebruik van plastic is soms niet te vermijden, maar wat je er vervolgens zelf mee doet kan je wel bepalen. Door het op te slaan in een plastic pers is er minder uitstoot van gassen op de weg, doordat het niet zo vaak meer hoeft te worden opgehaald. Het aanschaffen van een plastic pers heeft dus alleen maar heel veel voordelen