Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Ongedierte in huis, wat nu?

Ongedierte heb je in allerlei vormen en maten. In Nederland hebben we jammer genoeg ook te maken met erg veel verschillende soorten ongedierte. Een ongedierteplaag is hoe dan ook erg vervelend. Er kan namelijk veel tijd en moeite gaan zitten in het oplossen van het probleem. Hoe je deze moeite bespaart? Dat lees je hieronder!

Last van ongedierte

Last van ongedierte krijgt iedereen wel eens. De mate van overlast verschilt echter wel enorm per geval. Zo kun je last hebben van een klein mierennestje onder je patio, of je kan een huis vol vlooien aantreffen nadat je op vakantie bent geweest. Deze verschillende mate van overlast vereist ook een andere bestrijding. Zo kun je een kleine ongedierteplaag vaak zelf nog wel bestrijden met doe-het-zelf middelen. Ontdek je de plaag te laat? Dan is de kans groot dat je het zelf niet meer op gaat kunnen lossen. Het is dan verstandig om zo snel mogelijk een professionele bestrijder te bellen.

Schade door ongedierte

Wanneer je ongedierte te lang zijn gang laat gaan wordt het probleem al snel groter. Ongedierte vermenigvuldigt zich namelijk enorm snel onder de juiste omstandigheden. Wanneer de plaag groot wordt neemt ook de kans op grote schade toe. Dit kan zowel schade aan je gezondheid zijn als financiële schade aan je huis of bedrijf. Zo kunnen houtwormen je meubelen en draagbalken enorm aantasten waardoor deze vervangen moeten worden. En ratten kunnen de elektriciteitskabels doorknagen waardoor er een brand kan ontstaan. Om deze schade te voorkomen is het belangrijk dat je nu actie onderneemt als je last hebt van ongedierte!

Wie zijn wij?

Wij zijn Beestjes Kwijt. We zijn een landelijk netwerk voor ongediertebestrijding in Nederland. We hebben ongediertebestrijders door heel het land die stuk voor stuk jaren ervaring hebben met het bestrijden van ongedierte op een professionele manier. Heb jij een ongedierteprobleem in je huis of bedrijf? Dan staat er ook in jouw regio een professional voor je klaar. Twijfel niet en bel hem voor een afspraak!

https://beestjeskwijt.nl/