Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een goedkope SEO tool?

Naast dat het vinden van de juiste SEO tools best lastig kan zijn, kan het ook flink in de papieren lopen. Een maandelijks bedrag van €100 is voor een uitgebreide tool helemaal geen rare prijs. Maar met honderd euro per maand kan het toch al gauw flink in de papieren lopen. Zeker wanneer je net bent gestart en het budget beperkt is.

Gelukkig is er ook een goed alternatief: Mangools. Mangools is een alles-in-1 SEO tool die je al kunt gebruiken voor slechts €29 per maand. Daarmee is Mangools één van de goedkoopste en meest complete SEO tools op de markt. In deze review lees je meer over deze SEO tool en waar je een uitgebreide expert review kan vinden.

Over Mangools

Mangools bestaat uit 5 verschillende tools: KWfinder, SERPchecker, Linkminer, SEOprofile en SERPwatcher. Al deze tools kun je gebruiken wanneer je een abonnement afsluit voor Mangools.

Iedere tool heeft natuurlijk zijn eigen functionaliteiten maar wat alle tools gemeen hebben is dat ze ontzettend gebruiksvriendelijk zijn. Misschien wel de meest gebruiksvriendelijke SEO tools van dit moment. En dat maakt Mangools ook zo geschikt voor starters en beginners. In minder dan 5 minuten heb je alles uitgevogeld en weet je alles te vinden. 

Mangools iets voor jou?

Zoals gezegd is Mangools een breed pakket waar je zowel als beginner en als specialist mee uit de voeten kan. Ook biedt het pakket handige whitelabel functies voor bureaus en agencys.

Het kleinste abonnement kost €29 per maand en beidt behoorlijk veel mogelijkheden. Je kunt met het kleinste abonnement alles gebruiken maar wel beperkt. Zo kun je ‘maar’ 25 keyword look-ups doen met KWfinder en kun je 200 zoektermen tracken met de rank tracker. Zeker voor een beginner zijn deze aantallen prima en kom je hier niet heel gauw overheen. Meer weten over Mangools? Lees dan snel de Mangools review

 

 

https://web-wings.nl/