Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Overweeg je een aanbouw? Bekijk deze opties!

 

Meer leefruimte willen is voor de meeste mensen geen ongewenste luxe. Een manier om dit te krijgen, is door een aanbouw te nemen. Nu is niet iedere aanbouw hetzelfde. De keuze die je maakt zal overwogen moeten worden vanuit jouw wensen, ruimte en budget. In deze blog gaan we een aantal aanbouw opties doornemen.

Polycarbonaat veranda

Een populaire manier om een leefruimte te creëren is door een polycarbonaat veranda te nemen. Met een polycarbonaat veranda kun je genieten van de buitenlucht zonder last te hebben van het slechte weer. Je kunt er ook voor kiezen om met insectennetten en zeil de veranda dicht te maken in de zomer of winter, hierdoor kun je het hele jaar van je polycarbonaat veranda genieten.

Serre aanbouw

Een serre is een volledig geïsoleerde aanbouw, vaak heeft dit een licht dak, waardoor het er erg warm kan worden. Dit is dan ook een ideale ruimte voor planten om te groeien. Om het hele jaar te kunnen genieten van een serre is het aangeraden om een airco in deze ruimte te plaatsen. Door een serre te nemen introduceer je veel licht in je woning.

Overkapping

Een overkapping lijkt op een veranda alleen is het niet helemaal hetzelfde. Een veranda heeft namelijk een vloer die meestal gelijk loopt aan de woning en pilaren die het dak ondersteunen. Een overkapping heeft meestal gewoon de terras tegels en steunt op muren aan de zijkanten. Een overkapping is gemakkelijk om te bouwen tot serre, indien dit ooit in de toekomst gewenst zal zijn, daarom is dit ook een erg populaire keuze.

Afdakje

Als dit allemaal te veel is, kan een klein afdak tegen de woning al een stuk meer woonplezier met zich meebrengen. Een afdak is een goede eerste stap richting een mogelijke aanbouw, hierdoor kun je ontdekken of het bij jouw past.

https://valkveranda.nl/polycarbonaat-overkapping/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van full operational lease

Crisiscommunicatie vraagt rakende communicatie

Op zoek naar een goedkope SEO tool?