Aeroxspecials
Image default
Zakelijk

Parttime CFO nodig?

Elke ondernemer, elke bestuurder komt financiële vraagstukken tegen die de continuïteit van de onderneming of de organisatie op korte of langere termijn in gevaar kunnen brengen. Vraagstukken waar tijd of kennis voor nodig is om er adequaat op in te spelen. Maar wat als er geen budget is voor een fulltime CFO of bestuurder? Dan is er de parttime CFO of financieel bestuurder van CFO Capabel die kan helpen.

De parttime CFO voor ondernemingen

Een ondernemer is voortdurend bezig om het bedrijf op een gezonde manier te laten groeien. Daarbij kunnen er financiële vraagstukken voorkomen die een remmende werking hebben op de groei van de ondernemer. Vraagstukken die zelfs de bedrijfscontinuïteit op korte of langere termijn in gevaar kunnen brengen. Door gebrek aan tijd of kennis kan het mogelijk zijn dat er niet adequaat ingespeeld kan worden op die vraagstukken. Een fulltime managet aantrekken is niet altijd een optie. Omdat er geen budget is of omdat taak beperkt is. In dat geval kan een parttime CFO helpen. Dit is een ervaren sparringpartner op het gebied van financieel management. Deze parttime CFO helpt bij het verbeteren van het strategisch en financieel management. Plus dat hij of zij ondersteunt bij het oplossen van financiële vraagstukken. Klik hier om erachter te komen wat een parttime CFO kan betekenen voor een onderneming.

De parttime financieel bestuurder voor de publieke sector

Bestuurders in de publieke sector zijn voortdurend bezig met de continuïteit en groei van de organisatie. Daarbij lopen ze tegen financiële vraagstukken op die de continuïteit op korte of langere termijn zelfs in gevaar kunnen brengen. Vanwege gebrek aan tijd en kennis kan het zijn dat het niet mogelijk is om adequaat in te spelen op dergelijke vraagstukken. Vanwege de beperkte taakinhoud en de hoge kosten is het aantrekken van een fulltime adviseur, financieel bestuurder of directeur financiën niet altijd een optie. Het inschakelen van een parttime financieel bestuurder of directeur financiën is dat wel. Deze sparringpartner is op flexibele basis op locatie aanwezig, zelfs voor één dag in de week. Als parttime financieel adviseur of bestuurder/directeur financiën wordt er gewerkt aan voortdurende verbetering en vernieuwing van de organisatie.