Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Snel en zonder gedoe bedrijfsauto inruilen

Bedrijfsauto inruilen bij Koop Mijn Bus

Ben je aan een nieuwe bedrijfsauto toe? Bij Koop Mijn Bus kun je jouw auto snel inruilen voor een goede prijs. Zonder al teveel gedoe heb je gelijk jouw geld en is het tijd voor een nieuwe bedrijfsauto. De bedrijfsauto inruilen gaat zeer snel en zonder enig gedoe. Via de website vraag je een offerte aan. Binnen een paar dagen na de aanmelding van jouw bus, heb je al een vrijblijvend bod ontvangen. Accepteer je dit bod? Dan is jouw bedrijfsauto gelijk verkocht. Het geld komt tijdens de afrekening direct op jouw rekening of je krijgt het contant, net wat jij zelf wenst. Daarnaast krijg je ook een RDW vrijwaringsbewijs.

Ophaalservice in heel Nederland

Het grote voordeel van Koopmijnbus, is dat je nergens heen hoeft om de bedrijfsauto weg te brengen. Ze komen door heel Nederland gewoon bij jou langs om de auto op te halen. Het maakt niet uit of de wagen beschadiging heeft. Heb je een BTW bedrijfswagen? Maak dan een factuur op, die wordt dan betaald als de bedrijfsauto bij je opgehaald wordt. Vergeet niet het kentekenbewijs mee te geven! Mochten er achteraf nog gebreken zijn, nadat Koopmijnbus de wagen heeft gecontroleerd en gevrijwaard, dan hoef je niet bang te zijn dat deze op jou verhaald worden. Deze zijn voor hun eigen rekening.

Verkoop nu jouw bedrijfsauto

Wil jij jouw bedrijfsauto snel en zonder gedoe verkopen? Neem dan direct contact op met Koopmijnbus. Op de website kun je veel meer informatie vinden over het verkopen van jouw bedrijfswagen. Tevens kun je hier direct jouw auto aanmelden. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ze opnemen. Koopmijnbus garandeert dat je via hun website snel jouw oude bedrijfswagen kunt verkopen. Zonder gedoe of extra kosten, gewoon bij jou voor de deur. Hoe simpel wil je het hebben?

https://koopmijnbus.nl/