Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Plaids, kleden en lampen: je bestelt ze online bij Deens

Een it s About RoMi wandlamp, een exemplaar voor op tafel of een schemerlamp nodig? Deens is the place to be! Florence is de naam van een bijzonder stijlvolle it’s about RoMi hanglamp met planthouder. Het geheel is 12 cm hoog en heeft een diameter van 2,5 cm. De lamp is gemaakt van ijzer en glas. De schakelaar bevindt zich op het twee meter lange, grijs-witte textielsnoer. Qua hoogte kun je Florence hangen tussen 25 en 255 cm. De fitting is van het type E27. Denk je nu: mooie lamp, maar wit is niet mijn stijl. Florence is tevens in zwart leverbaar.

Van het merk Urban Cotton vind je op de Deens-site een interessante collectie wandkleden. Noemenswaardig is een linnen kleed dat Fushion Harmony is genoemd door zijn ontwerper Lurin Bashsa. Op het wandkleed zie je bloemen, bladeren en andere figuren. Door de zwart-witte kleurstelling past Fushion Harmony bij uitstek in modern ingerichte kamers.

Deens heeft nog meer voor jouw interieur

We wijzen je er graag op dat Deens ook vloer- en tafelkleden verkoopt. Bungalow is een label om in de gaten te houden. Op het gebied van plaids mogen we House Doctor, Madam Stolz en Nordal niet overslaan. Chique en comfortabel is de 100% katoenen plaid met ruitmotief in mosterdgeel van Madam Stolz. Kapra van House Doctor is 170 cm lang en 130 cm breed. Onder deze zandkleurige plaid is het heerlijk wegkruipen op een frisse avond. Houd je van een bloemenprint? We tippen een multi colour Nordal plaid met vulling. Je kunt dit exemplaar prima wassen op 30 graden.

Tafelkleden van HKliving zijn ervoor gemaakt om eettafels op te fleuren. Neem nu het gestreepte linnen model. Dit kleed heeft een lengte van 220 cm en het is 140 cm breed. De uitstraling is naturel en huiselijk. Om het geheel af te maken kun je er servetten in dezelfde stijl bij bestellen. Ze worden in sets van twee stuks verpakt. Houd je meer van effen? Het kleed in zalm tint met dezelfde afmetingen is vast iets voor jou. De tafel en ook de mooie spullen die erop staan, zullen goed tot hun recht komen.

https://www.deens.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

De mooiste relaxfauteuils haalt u bij een gespecialiseerde woonwinkel

Dubbel glas bestellen

Waar kan een slotenmaker jou bij helpen?