Aeroxspecials
Image default
Vervoer en transport

Bij welke fietsenwinkel in Nijmegen moet je zijn?

Bij de Brouwer Bike Store. Dit moderne en frisse familiebedrijf is sinds 1988 een begrip in Lent en Nijmegen; dit is dan ook dé fietsenwinkel in Nijmegen. Momenteel staat zoon Bart aan de leiding. In het vernieuwde bedrijf staat de klant centraal en zorgt Bart samen met zijn team voor een glimlach bij iedere klant.

De service van fietsenwinkel Nijmegen

De Brouwer Bike Store streeft naar de beste service en geven een eerlijk en deskundig advies in je zoektocht naar de voor jou perfecte fiets. De Brouwer Bike Store is er niet alleen voor je nieuwe aankoop, maar ook voor een reparatie van je fiets kun je bij hen terecht.

Verder leveren ze de volgende services:

  • Gratis proefritten
  • Haal- en brengservice van je oude en nieuwe fiets
  • Onderhoud en reparatie
  • Aanschafservice
  • Gratis leenfiets
  • Leasen en bedrijfsfietsplan
  • Inruilservice.

Aangezien de heren van Brouwer Bike Store willen dat je een fiets hebt die echt aan jou wensen en eisen voldoet kun je gratis een proefrit plannen. Hoe doe je dat?

Stap 1: Bekijk het assortiment van Brouwer Bike Store

Stap 2: Kies een passend model voor jou

Stap 3: Plan een proefrit via de online proefrit plannen.

Wil je liever op de zaak jou model uit komen kiezen? Dat kan natuurlijk ook. Maar…tegenwoordig kun je hier ook thuis je proefrit maken. De jongens van Brouwer Bike Store brengen de fiets bij jou aan huis, zodat je in je eigen buurt een rondje kunt maken. Handig hè? Het is dan ook niet voor niks dé fietsenwinkel in Nijmegen!.

Assortiment en advies

De Brouwer Bike Store heeft een ruime keuze uit E-bikes en stadfietsen van de betrouwbare merken zoals Gazelle, Giant, Sparta, Cortina, Huka en Batavus. Ben je opzoek naar een deskundig advies? Kom dan langs op de zaak of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan via de site. Middels deze weg zorgt de Brouwer Bike Store ervoor dat er op basis van jouw behoefte een fiets voor jou klaarstaat die past bij jou wensen.