Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Profiteer van de voordelen van keramische terrastegels

De tuin is een essentieel onderdeel van het huis. Wanneer je een schoonmaakbeurt houdt door het huis, is het zeker een goed idee om eens in de zoveel tijd ook de tuin mee te nemen in het onderhoud. Keramische terrastegels worden namelijk blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, waardoor het nogal eens voor kan komen dat er groene aanslag op de tegels zit of vies wordt van aarde, modder en onkruid. Pak dus een emmer water en een zachte bezem, waarmee je het water kan verspreiden over de tegels. Laat het water eerste een kwartiertje intrekken, zodat het vuil gemakkelijk van de tegels loslaat en verwijderd kan worden.

Keramische terrastegels hebben een groot voordeel ten opzichte van natuursteen, omdat ze in de eerste plaats dus goed schoon te maken zijn. Daarbij komt dat de steen kleurvast is, waardoor aanslag of modder de tegel weinig tot niet zal laten verkleuren. Verder zal je geen krassen tegenkomen bij het schoonmaken van de tegels, want de tegels zijn ook krasbestendig. Kies dus voor keramische terrastegels van Bricks and Stones voor optimaal wooncomfort. Geniet van een langdurig schone, onderhouden tuin wanneer de zon schijnt en maak je een paar keer per jaar druk over de uitstraling van de tegels wanneer deze een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken.

Bricks and Stones biedt verschillende uitvoeringen van de keramische tegels aan. Zo bestaan er ceramaxx tegels, die losliggen in het voegwerk. Maak bijvoorbeeld een origineel tuinpad met deze tegels! Ook verkoopt Bricks and Stones geoceramica tegels, wat een ander type keramische tegel is en dezelfde voordelen kent als elke andere keramische tegel van Bricks and Stones. Voor alle informatie over deze tegels kun je naar de website van Bricks and Stones gaan. Laat je door onze experts informeren en adviseren, zodat jij aankomende zomer kan genieten van een spiksplinternieuwe tuin!

https://www.bricksandstones.nl/