Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Een moderne hanglamp of een klassieke muurlamp? Je vindt ze bij Direct Lampen!

Muurlampen, tevens wandlampen genoemd, kunnen functioneel zijn in allerlei ruimtes. Op de gang, in de slaapkamer en de keuken. In de garage, op de overloop of in de woonkamer. Zoek je een lamp die weinig ruimte in beslag neemt? Een stekkerlamp is een uitstekend idee. De naam zegt het al, een lamp als deze gaat rechtstreeks in het stopcontact. Stekkerlampen zijn praktisch, handzaam en efficiënt. Je kunt ze verplaatsen door je hele huis en zelfs meenemen op vakantie. Fred, zo heet de buigzame stopcontactlamp van Trio Leuchten. De metalen stang is naar boven, beneden, links en rechts te draaien. Het glazen kapje heeft een elegante, ronde vorm. De Fred kun je gewoon in het stopcontact laten zitten, want op het armatuur zit een aan/uit knop. Dit trendy lampje heeft vier dimstanden.

Hanglampen

De serie Oosterse hanglampen van Direct Lampen is populair. Wij snappen dat wel, want er zitten echt prachtige ontwerpen tussen. De Tazar van lampenlabel Mexlite is een voorbeeld. De stalen kap met gaatjes zorgt voor een unieke lichtspreiding. De E27 fitting is geschikt voor een 60W lichtbron. De Zafa -ook van Mexlite- is gemaakt van glas en metaal. De kap gaat van smal naar breed en terug naar smal. Tijdens het ophangen is het snoer verstelbaar van 50 tot 165 cm.

Lampenkappen en lampenvoeten

Naast lampenkappen, zijn losse lampvoeten te bestellen op dewebsite van Direct Lampen. Een simplistisch, zwart model bijvoorbeeld dat bestaat uit twee stalen buizen. Je kunt er kappen in allerlei stijlen en kleuren op plaatsen. Dit geldt evenzo voor houten lampenvoeten. Over het creatief combineren van kappen en voeten valt veel te vertellen. Ben je geïnteresseerd? Het Direct Lampen-team laat je graag zien wat er mogelijk is. Je bent welkom om langs te komen in de 900 vierkante meter grote showroom in Veenendaal. Dit zijn de openingstijden:

-maandag 13.30 tot 17.30 uur;

-dinsdag tot en met donderdag 09.30 tot en met 17.30 uur;

-vrijdag 09.30 tot 18.00 uur en

-zaterdag 09.30 tot 17.00 uur.

https://www.directlampen.nl/

Gerelateerde artikelen

Leuke toevoeging aan je interieur

Dakonderhoud voor de zomer maakt onze calamiteitendienst overbodig

RVS vlonderschroeven met smalle kop