Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Representatieve en voordelige jong gebruikte auto’s voor ondernemers!

Een auto van de zaak is een duur project

Een auto van de zaak is, zeker wanneer je net een bedrijf hebt opgestart, een flinke investering. Ondanks de btw-aftrek blijft een auto kopen of leasen voor bedrijfszaken een duur project. Vooral omdat je als zzp’er in een nette en representatieve auto wilt rijden. En die zijn niet gratis. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede mogelijkheden om tóch in een nagenoeg nieuwe én betaalbare auto van de zaak te rijden. Een groeiend aantal ondernemers kiest voor een relatief nieuwe fenomeen, namelijk jong gebruikte auto’s kopen. Wat zijn jong gebruikte auto’s en waarom wordt het kopen van dit soort wagens steeds meer een trend?

Jong gebruikte auto’s: wat zijn dit voor soort bedrijfsauto’s?

Onder jong gebruikte auto’s worden tweedehands auto’s verstaan die maximaal twee jaar oud zijn. Relatief nieuwe auto’s dus. De kilometerteller van jong gebruikte auto’s komt niet boven de 30.000 kilometer uit. Een tweedehands auto die als nieuw is, dat is een gebruikte auto. En dat biedt de gebruiker die een eigen bedrijf heeft of als zzp’er actief is, tal van voordelen.

Waarom relatief nieuwe tweedehands auto’s onder ondernemers trending zijn

De populariteit van een gebruikte auto van maximaal 2 jaar oud met weinig kilometers op de teller, heeft vooral te maken met de scherpe aankoopprijs. Wie een eigen onderneming opstart, krijgt te maken met veel onkosten en investeringskosten. Besparen op een auto van de zaak is dan mooi meegenomen en levert veel op. Prettig aan relatief nieuwe gebruikte auto’s is dat je in een vrijwel nieuwe bolide rijdt maar tegelijk wel een stuk minder betaalt dan wanneer je een nieuwe bedrijfsauto aanschaft. En omdat auto’s met en lage kilometerstand weinig onderhoud nodig hebben, bespaar je de komende jaren ook op de kosten voor apk en onderhoud. Je profiteert dus op meerdere fronten! Zeker als je ervoor kiest om meerdere auto’s voor jouw personeel te kopen in plaats van spiksplinternieuwe zakenauto’s.

Groot assortiment aan voordelige auto’s voor de zaak

Kies voor een importeur van fraaie, goed onderhouden en nauwelijks gebruikte zakenauto’s. En koop nu een kwalitatief uitstekende jong gebruikte auto’s die voor startende ondernemers goed te betalen zijn. Auto’s waar je als ondernemer netjes emee voor de dag komt.