Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Restaurantscherm is het nieuwe normaal

Vanwege de coronacrisis moet heel Nederland wennen aan een nieuw soort normaal. Zo worden er geen handen meer geschud, geen drie kussen meer gegeven op verjaardagen en is 1,5 meter afstand houden de norm. Ook de restaurants hebben te maken met allerlei verschillende aanpassingen. Zo hoort een restaurantscherm in horecagelegenheden tot het nieuwe normaal.

Een restaurantscherm is onmisbaar

Met een restaurantscherm komt er een afscheiding tussen klanten binnen horecagelegenheden. De schermen vormen een scheiding tussen alle tafels. Dit zorgt ervoor dat de klanten een veilig gevoel ervaren en het grootste voordeel is dat het de verspreiding van corona tegengaat. Doordat alle tafels van elkaar gescheiden worden kan de horecazaak op een veilige manier open blijven. Het scherm is transparant om er zo voor te zorgen dat er toch een gevoel van verbondenheid wordt gecreëerd. Het is natuurlijk wel zo gezellig om elkaar te kunnen zien tijdens een avondje dineren.

Soorten schermen

Er zijn verschillende soorten schermen te verkrijgen. De meeste schermen zijn gemaakt van plastic en karton. Het frame is gemaakt van karton om de benodigde stevigheid te bieden. Het venster is gemaakt van plastic. Doordat het venster doorzichtig is kunnen klanten elkaar toch blijven zien, wat het allemaal nét wat gezelliger maakt. Dit is natuurlijk ook makkelijker met het communiceren. De meeste schermen kunnen gepersonaliseerd worden, zodat het ontwerp helemaal past bij de stijl van het restaurant.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/

Gerelateerde artikelen

Een automatische transmissie

Een weekendje naar de randstad

Tweedehands auto kopen