Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Shutters in heel Nederland voor een stijlvolle finishing touch

Shutters door heel Nederland, van Alkmaar tot Den Bosch

Houdt u ook zo van de warme sfeer die houten shutters creëren? Shutterstunter maakt mooie raamdecoratie op maat voor uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of kantoor. Met shutters stelt u de lichtinval helemaal naar uw wensen af en zorgt u tegelijkertijd voor privacy. De houten shutters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Neem contact op om de opties te zien tijdens een adviesgesprek. Shutterstunter monteert deze luxe shutters in heel Nederland.

Shutters Alkmaar die perfect passen

Wilt u hoogwaardige en toch voordelige shutters Alkmaar laten plaatsen? Shutterstunter zorgt voor het inmeten, bestellen en monteren van shutters van het beste lindehout. U kunt kiezen uit drie lijnen, te weten luxe+, luxe++ en luxe+++. De binnenluiken met horizontale lamellen zijn gemaakt volgens de laatste milieunormen en eenvoudig te reinigen. Het inmeten is gratis en Shutterstunter levert persoonlijk maatwerk, zodat de shutters altijd passen. Deze onderneming met een showroom op Urk is al jarenlang een gerenommeerde leverancier van shutters door heel Nederland. Foto’s van projecten in steden als Utrecht en Groningen geven een goed beeld van wat u kunt verwachten.

Drie jaar garantie op shutters Den Bosch

Ook met de mooi afgewerkte shutters Den Bosch creëert u een exclusieve uitstraling in uw huis. Deze binnenluiken zijn geïnspireerd op de Louvre luiken uit Frankrijk en geven uw huis een stijlvolle sfeer. Het hout heeft een mooie structuur en u heeft de keuze uit twintig lakkleuren en dertien beitskleuren. Door het type shutter te kiezen dat bij uw woning past wint uw interieur meteen aan uitstraling. U geniet van drie jaar garantie op de zonwering en de montage.

Wilt u graag een offerte ontvangen, dan wordt deze binnen vijf werkdagen kosteloos naar u toegestuurd. Shutterstunter staat bekend om zijn hoge klantvriendelijkheid en hanteert duidelijke prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Shutterstunter inventariseert graag uw wensen voor verstelbare shutters in heel Nederland!