Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

RVS vlonderschroeven met smalle kop

Bij het aanbrengen van je vlonderplanken op een houten ondergrond wil je het liefst zo min mogelijk bevestigingspunten zien. Hiervoor zijn speciale vlonderschroeven ontwikkeld. Deze hebben een smalle kop waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn in het hout. Een torx opname geeft voldoende overname van de kracht van de elektrische schroefmachine om de schroef eenvoudig door (hard)hout te laten snijden. Een snijdende punt aan het uiteinde van de vlonderschroef helpt bij het vinden van de weg door het hout.

Magnetisch

Een zeer handig hulpmiddel bij het bevestigen van schroeven naar beneden is een magnetische bithouder. Dit is een bithouder die schroeven van staal ‘vasthoudt’ waardoor deze niet uit de bithouder valt. Helaas is RVS niet magnetisch. De vlonderschroeven van Daanco zijn van RVS omdat deze doorgaans buiten worden toegepast en niet mogen gaan roesten. Toch zijn deze vlonderschroeven magnetisch gemaakt. Juist bij vlonderplanken geen overbodige luxe. Je werkt immers continue met een schroef naar beneden waardoor deze makkelijk uit de bithouder kan vallen.

Aantrekken

De torx RVS vlonderschroeven van Daanco zijn voorzien van een snijpunt en net onder de kop van een rand die zorgt voor een extra sterke aantrekking. Door de smalle kop valt de schroef vrijwel niet op in het hout. De fraaie vlonderschroeven zijn daardoor zeer gewild bij aannemers en vaklieden die veel met hout op zichtlocaties werken.

Voordelig geprijsd

RVS vlonderschroeven zijn er in vele soorten en maten. De schroeven die op dit moment worden aangeboden op de website van Daanco zijn extra scherp geprijsd. De hoge kwaliteit RVS/AiSi410 resulteert in een zorgeloze toepassing buitenshuis. De vlonderschroeven zijn daardoor ook geliefd voor het monteren van tuinmeubelen van bijvoorbeeld steigerhout. Voor plankdiktes van 2-2,5 centimeter zijn schroeven van 5x50mm te koop. Dikkere planken van bijvoorbeeld 3cm dik kunnen worden bevestigd met vlonderschroeven van 5x70mm.

Schroeven voor iedere klus

Naast de hoge kwaliteit RVS vlonderschroeven heeft Daanco bevestigingsmiddelen ook een groot aanbod van overige schroeven. Voor iedere klus is er een geschikte schroef beschikbaar in de webshop. Bijvoorbeeld spaanplaatschroeven, Potdekselschroeven, zelfborende schroeven etc.. De schroeven hebben allemaal hun eigen kenmerken en kwaliteit waardoor iedere klus succesvol kan worden aangepakt. 

Ook zagen en boren

Naast schroeven heeft Daanco bevestigingsmiddelen ook een groot aanbod van boren en zaagbladen in zijn assortiment. Dus ook voor Oscillerende, Zaagblaadjes en 
Decoupeerzaagbladen bent u bij Daanco bevestigingsmiddelen aan het juiste adres. Bezoek daarom snel de website of neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Daanco helpt zowel de ervaren klusser als de hobbyist met kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmateriaal. 

https://www.daancobevestigingsmaterialen.nl/a-56161331/welkom-op-de-daanco-webshop/vlonder-terras-schroef-rvs-tx25-5×50/