Aeroxspecials
Image default
Gezondheid

Stralend op de foto

Als je op de foto staat, dan besta je tot in de eeuwigheid. Foto’s leggen momenten, mensen en taferelen vast. En het leuke van een foto is, dat ze altijd de waarheid vastleggen. Er is geen manipulatie, het is de pure waarheid. Elk rimpeltje, elke oneffenheid wordt vastgelegd. Wij mensen zijn ijdel, en willen dus op ons moois vereeuwigd worden. Sommige mensen hoeven daar hun best niet voor te doen, maar anderen wel. Om mooi op de foto te komen, kan je een aantal dingen doen. Vooral als je weet dat je naar een gelegenheid gaat waarop er veel foto’s worden gemaakt, kan je een aantal dingen doen om je beste beentje voor te zetten. In dit artikel ga ik daar op in.

 

Allereerst je gezicht, er zijn veel manieren om je gezicht er flatteus uit te laten zien. Allereerst je tanden, Amerikanen staan er om bekend stralend witte tanden te hebben, terwijl de Britten juist bekend staan om lelijke tanden. Wij Hollanders zitten er ergens tussenin. Als je geluk hebt, dan zijn je tanden wit, als je pech hebt, dan zijn ze geel. Om je tanden witter maken, kan je gemakkelijk even langs de tandarts gaan voor en behandeling. Je kan ook zelf je tanden bleken thuis, dat doe je door een bleekkit te kopen. Verder kan je de oneffenheden in je gezicht wegwerken met concealer. Verder accentueer je je mooiste features met highlighter.

 

Na je gezicht is het tijd voor je lichaam. De kleren die je aanhebt hebben een grote invloed op hoe jij er uit ziet. Naast je kledingsstijl, zijn er voor elk lichaamstype stukken kleding die beter en minder goed passen. Zo is een V-hals heel mooi bij mensen die een omgekeerde driehoek als lichaamsvorm hebben. Een strakke col nek is dan weer niet zo mooi bij leehnavasor mensen die een rechthoek als lichaamsvorm hebben.

 

Kortom, zorg dat je zo mooi mogelijk op de foto komt te staan!

https://witgebitnederland.nl/

Gerelateerde artikelen

Ademhalingsoefeningen bij zwangerschaps cursus Limburg

Fors minder zorg geleverd in gehandicaptenzorg in 2020 door corona

Depressief en holistische visie