Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Toegankelijke bedrijfssoftware die de administratie makkelijker en leuker maakt

Overweeg jij voor je bedrijf een nieuw planningssysteem aan te schaffen? Let op, hier volgt interessante informatie voor je. Bij Shiftbase kun je nu gratis 14 dagen software voor personeelsplanning en urenregistratie uitproberen. Werkroosters maken, werktijden registreren, verlof regelen: dit en veel meer doe je voortaan online op één centrale plek.

Shiftbase programma’s worden in veel branches gebruikt: beveiliging, facilitaire dienstverlening, horeca, hotel, productie, recreatie, retail, transport, zorg en welzijn. De ervaring leert dat Shiftbase allerlei voordelen biedt. Als je bijvoorbeeld gewend bent roosters te maken in Excel, zul je voortaan veel tijd overhouden. Door bepaalde koppelingen heb je altijd zicht op de actuele en toekomstige kostenpost personeel. Je kunt standaarddiensten invoeren en die slepen naar toekomstige planningen.

Aan herhalende schema’s kun je een specifiek aantal weken of dagen hangen. Het feit dat je online werkt, geeft je de mogelijkheid ook onderweg en thuis aanpassingen te doen. Je mensen eraan herinneren op tijd uren door te geven? Er is de mogelijkheid automatisch beschikbaarheidsherinneringen te sturen. Dit kan per app en per mail. 

Shiftbase personeelsadministratie software biedt niet alleen jou als leidinggevende interessante pluspunten, je medewerkers  zullen er ook blij mee zijn. Via de Shiftbase app / computer / laptop / smartphone kunnen ze op ieder gewenst moment roosterwensen doorgeven. In- en uitklokken kan vanaf willekeurige locaties. De uren zoals in de roosters vermeld, kunnen automatisch overgenomen worden in de urenregistratie. De werknemers hoeven dit niet apart door te geven. Het blijft natuurlijk altijd mogelijk uren in te voegen of weg te halen.

Verlof aanvragen wordt ook veel makkelijker. Iemand die een vakantie wil boeken, doet online een verzoek. Jij ziet die aanvraag direct binnenkomen en kan er snel op reageren. In de planning kan het volgende worden opgenomen (handig voor jouw overzicht en dat van het personeel!): vakantiedagen, ziektedagen, nationale feestdagen, bijzonder verlof en zwangerschapsverlof. Door de afzonderlijke verloven een eigen kleur te geven, heeft iedereen in één oogopslag een compleet beeld.

https://www.shiftbase.com/nl/