Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Jouw bedwantsenplaag binnen de kortst keren verleden tijd!

Een bedwantsenbestrijder komt dagelijks voor een heleboel dilemma’s te staan. Zo kan hij de ene dag te maken krijgen met een reusachtig hotel vol bedwantsen en moet hij de andere keer bedwantsen zien te verwijderen in een onnozel schuurtje. Bedwantsenplagen uiten zich telkens op een andere manier. Dit betekent dat je als bedwantsenbestrijder van alle markten thuis moet zijn, wil je iedere plaag uitroeien. 

Hoe kom je aan bedwantsen?

De exacte oorzaak is lastig te achterhalen. Wel weten we dat reizigers onopgemerkt bedwantsen mee kunnen nemen. De plaagdieren ‘reizen’ vrijwel letterlijk van bed naar bed. Om dit tegen te gaan, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Zo zou je de zomen van je matras kunnen checken, het matras de stofzuigen en je beddengoed te wassen op een hoge temperatuur. Echter geven deze tips je geen garantie. Liever schakel je een vakman in.

Gevolgen van bedwantsen

Bedwantsen zijn zo klein dat ze zich overal in kunnen verstoppen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze duiken erin. Als je last hebt van een bedwantsenplaag, kun je te maken krijgen met een heleboel problemen. Niet alleen zorgen ze voor imagoschade van je bedrijf, maar laten ze je ook gek worden van de jeuk. Daarnaast richten de plaagdieren indirect materiële schade aan. Dit doordat besmette voorwerpen vernietigd moeten worden bij een behandeling om de bedwantsen weg te krijgen. 

Zelf bedwantsen bestrijden, slim?

De meeste mensen zijn verstandig, wanneer ze last ondervinden van een bedwantsenplaag. Zij surfen eerst rond op het internet en komen ze terecht op Bedwantsenbestrijden. Anderen raken in paniek en snellen zich direct naar de plaatselijke drogist, waar ze allerlei doe-het-zelf middeltjes aanschaffen. Helaas, zijn de middelen, die hier verkrijgbaar zijn, allesbehalve effectief en slechts in staat enkele beestjes te doden. Bespaar onnodige kosten en neem direct contact op met een expert.

Bel of mail de professional!

Als je geterroriseerd wordt door een bedwantsenplaag, is het raadzaam een bedwantsenbestrijder van Bedwantsen Bestrijden in te schakelen. Hij heeft namelijk alle middelen in huis om jouw bedwantsenplaag op snelle, effectieve en verantwoorde manier te bestrijden. Hoe je met hem in contact is simpel. Daarvoor je hem enkel een belletje te geven of een mailtje te sturen. Dan is een afspraak zó geregeld.

https://bedwantsenbestrijden.com/