Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Trouwringen juwelier, hoe kiest u het ideale model?

De keuze van juwelier en trouwringen moet op een heel bijzondere manier worden gemaakt, want naast het feit dat ze het symbool van de liefde zijn, nemen ze een speciaal moment van viering in beslag en op de foto’s om vereeuwigd te worden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze voor lange tijd of voor de rest van hun leven deel zullen uitmaken van het leven van het koppel. Hoewel het misschien niet ingewikkeld lijkt, is de fase van het kiezen van de trouwringen belangrijk en delicaat. Om u te helpen in deze missie, hebben we een aantal tips voor u om geen fouten te maken in de keuze van uw trouwringen.

Trouwringen juwelier: Betrouwbare juwelierswinkels zoeken

Maak een lijst van bekwame en betrouwbare juweliers, vraag altijd om het certificaat van goud, diamant, met de maat van de steen, gewicht, slijpvorm en kwaliteit. Beschouw de diamantslijpvorm als de belangrijkste eigenschap, want deze bepaalt de helderheid van de diamant. Onderzoeken van investeringswaarden, kwaliteit van het gebruikte materiaal, garantiesysteem, uitwisseling, enz. De juwelier kan u helpen om het model te kiezen op basis van uw persoonlijkheid, evenals de edele metalen, en kan u ook helpen om binnen uw budget te blijven. U kunt ook gedetailleerde informatie krijgen over de metalen van zuiverheid en het gemak van transport. In het algemeen geldt: hoe hoger de zuiverheidsgraad van edelmetalen, hoe waardevoller de ringen zijn.

Voel de ringen aan je vingers

Om een precieze keuze te maken, probeer elk model dat je leuk vindt. Op deze manier kunt u het gewicht van de ring op uw vinger zien. En let op als uw handen op kamertemperatuur zijn, want uw vingers kunnen gezwollen zijn en de tests verstoren.

De trouwringen juwelier levert kwaliteit

Trouwringen moeten aan de binnenkant twee merktekens hebben, de eerste geeft het merk van de fabrikant aan en de tweede geeft de kwaliteit van het materiaal aan. Als de alliantie meer dan één materiaal heeft, bijvoorbeeld als het van goud en platina is gemaakt, moet de alliantie drie merken hebben, twee materiële kwaliteitslabels en één van de fabrikant. Als u op zoek bent vindt u hier de perfecte juwelier voor trouweringen