Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Uw bedrijfswagen verkopen

Heeft u jarenlang gebruik gemaakt van een bedrijfswagen maar is het nu tijd voor een nieuwer model? Dan zult u uw oude bedrijfsauto waarschijnlijk willen verkopen aan een bedrijf dat betrouwbaar is en dat u een goede prijs biedt voor uw auto. Een bedrijfsauto verkopen doet u bij Koopmijnbus.nl. We kopen uw bedrijfswagen in tegen een mooie prijs, waarbij u ook altijd mag rekenen op een correcte afwikkeling.

Vandaag nog uw bedrijfsauto verkopen

We vinden het belangrijk om het u mogelijk te maken uw bedrijfsauto te verkopen aan een bedrijf die dit proces zo eenvoudig mogelijk voor u maakt. Heeft u een bedrijfsauto die door de jaren heen wat beschadigingen heeft opgelopen? Geen probleem! Ook deze bedrijfswagen willen we namelijk graag van u kopen. We kopen daarbij wagens in van zowel zakelijke klanten als particulieren. Altijd tegen dezelfde goede prijzen.

Snel een bod op uw bus

U wilt een bedrijfswagen verkopen en wilt hier snel een bod op krijgen? Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een bod op uw wagen heeft. We zorgen er daarbij ook voor dat het gehele proces snel voor u wordt afgehandeld. Zo komen we de auto bij u ophalen, zodat u hier zelf geen zorgen over hoeft te maken. U ontvangt bij ons direct uw geld, alsmede een RDW Vrijwaringsbewijs.

Eenvoudig uw bedrijfsauto verkopen

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de informatie die wij op onze website voor u klaar hebben staan. Hier ziet u snel hoe het proces van verkoop bij ons in zijn werk gaat. We willen dit zo eenvoudig en eerlijk mogelijk houden voor onze klanten. Bij ons mag u rekenen op een goede service en de scherpst mogelijke prijs.

https://www.koopmijnbus.nl/

Gerelateerde artikelen

Outplacement

Auto theorie-examen halen doet u zo!

Kinderopvang in Zwolle