Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Uw passie realiseren, daar zijn wij goed in!

Het vinden van uw eigen plek onder de Spaanse zon, dat is uw droom. Het realiseren van die droom is onze passie. En of het nu gaat om een permanent verblijf of een vakantiewoning in Spanje, wij helpen u graag. Wij hebben een beperkte selectie gemaakt van het totale aanbod. De keuze voor een beperkte selectie kunnen wij uitleggen: wij werken alleen samen met goede en betrouwbare bouwbedrijven die de beste projecten aanbieden. Kortom: wij bieden u de krenten in de Spaanse pap. Uiteraard kunnen wij ook andere woningen aanbieden. Wij kennen de bouwers en regionale markt erg goed en kunnen een woning naar uw wensen zoeken.

De afgelopen jaren hebben wij al vele mensen mogen helpen hun droom in Spanje waar te maken. Omdat wij de stap naar Spanje al eerder gezet hebben, weten wij precies wat de voordelen zijn waar u van kunt profiteren, maar kennen wij ook de valkuilen. Doordat wij zelf midden in het gebied waarin wij huizen aanbieden wonen, kunnen wij ook goed vertellen over de omgeving en diverse zaken waar u als inwoner van Spanje mee te maken zult krijgen.

We hebben een groot aanbod is huizen. Wilt u een villa in Spanje? Of liever een fraai appartement? U heeft genoeg keuze. Op de pagina vindt u al onze huizen in Spanje die op het moment te koop staan. U kunt eenvoudig uw wensen en eisen filteren, zodat alleen de huizen van uw dromen naar voren komen.

Denkt u aan een huis kopen in Zuid-Spanje? Bijvoorbeeld in Costa Blanca, te vinden in het zuidoosten van Spanje. Helderblauw zeewater, omringd door palmbomen en prachtige rotsen. Een huis kopen in Costa Blanca is droom die werkelijkheid wordt! Daarbij kunnen wij u van begin tot eind helpen. Dankzij het grote netwerk van specialisten dat wij om ons heen hebben, kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen.

https://rayosdesol.com/nl/