Aeroxspecials
Image default
Vervoer en transport

Uw transport tot in de puntjes geregeld met behulp van deze internationaal koerier

Heeft u een internationaal koerier nodig die u volledig ontzorgt, die u verscheidene transportmogelijkheden aanbiedt en die de Europese wegen als geen ander kent? Dan is Eurospan Holland BV een uitstekend transportbedrijf voor uw goederen. Zij voeren al een kwart eeuw transporten uit in heel Europa. Dat doen ze met een enorm wagenpark met 25 trekker-opleggercombinaties, 1000 vierkante meter loodsruimte en goed opgeleide medewerkers. Centraal gelegen in Nederland regelen ze transporten voor klanten uit heel het land en dat door heel Europa. En heeft u goederen die van of naar Groot-Brittannië getransporteerd moeten worden? Dan profiteert u zelfs van een extra snelle service.

Uw transport is in goede handen

U kunt er zeker van zijn dat u zich over uw transport geen zorgen hoeft te maken als u daar deze internationaal koerier voor gebruikt. Zij zullen u volledig ontzorgen en de begeleiding, planning, uitvoering en expeditie van u overnemen. Dat doen ze voor deelvrachten, groupagezendingen en complete vrachten. Geen transport is voor hen te gek en met het grote wagenpark en geschoolde medewerkers kunnen ze bijna alle goederen veilig en compleet transporteren en afleveren. Ze garanderen dat uw goederen binnen 24 tot 48 uur op de plek van bestemming in Groot-Brittannië kunnen zijn. Dat kunnen ze omdat ze nauw samenwerken met partners in dat land en samen transporten beide kanten op organiseren.

Voor elk product een wagen

Een ander punt waar u zeker van kunt zijn als u deze internationaal koerier gebruikt, is dat ook afwijkende producten veilig kunnen worden vervoerd. Daar hebben ze koelwagens voor, megatrailers en wagens met ADR. Deze internationaal koerier transporteert levensmiddelen, gevaarlijke stoffen, dossiers en extra grote ladingen probleemloos en volgens de regels. Heeft u een internationaal koerier nodig die uw Europese transport tot in de puntjes regelt? Dan is Eurospan Holland BV dé transporteur voor u.

https://www.eurospan.nl/