Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Waarom een barkoelkast in je mancave superhandig is!

Het ultieme doel van vrijwel elke man, een mancave! Je hebt je vrouw eindelijk zover gekregen om een stukje van jullie zolder af te staan om jouw mannendroom waar te maken, good job! Eindelijk een plek waar jij en je vrienden ongestoord kunnen gamen, poolen of gewoon aan de bar lekker een biertje kunnen drinken. Wel een dingetje om dan continu naar beneden te lopen voor nieuwe, koude biertjes. En buiten dat zal je vrouw niet blij worden van de ruimte die al dat bier in de koelkast inneemt. Oplossing? Een barkoelkast!

 

Wat voor barkoelkast moet ik hebben dan?

 

Dat kun je uiteraard helemaal zelf bepalen en is ook afhankelijk van de soort bar of ruimte die je ter beschikking hebt! Heb je nou echt een eigen mini cafeetje weten te creeren is een backbar, die je gasten kunnen zien, wel het meest toffe! Deze koelkast is namelijk voorzien van glazen deuren en licht. Zo kan iedereen zien wat je in huis hebt en geeft het echt een bargevoel.

 

Iets minder ruimte? Dan kun je ook kiezen voor een koelkast die simpel onder de bar te plaatsen is. Scheelt ruimte en mocht het een keer niet zo netjes zijn, is er niemand die ook maar iets zal doorhebben.

 

Iets meer ruimte? Dan kun je zelfs kiezen voor een staand, full size model. Niet alleen zal je je bier erin kwijt kunnen maar ook de sinas en de cola zullen hier een plekje in kunnen vinden! Bij deze soort barkoelkast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor reclame van bijvoorbeeld je favoriete biermerk. Geeft de ultieme sfeer in jouw mancave!

 

Voor de milieubewuste bierdrinkers zijn er ook barkoelkasten die een stuk zuiniger in energieverbruik zijn dan de ander. Neem bijvoorbeeld de bierkasten van Intelligenzia. Deze koelkast verbruikt gemiddeld zo’n 30% minder energie. Dat is ook meteen mooi meegenomen! 

 

Waar je op moet letten bij de aanschaf van jouw nieuwe barkoelkast

 

Doe goed je huiswerk online en zoek een leverancier of bedrijf uit dat betrouwbaar is en bereid is al je vragen te beantwoorden. Lees daarom reviews van meerdere bedrijven en ga ook met meerdere leveranciers in gesprek. Op basis van die kennis kun je beter beoordelen of dit de barkoelkast is die jou en je vrienden een hoop leuke momenten gaat bezorgen!

Gerelateerde artikelen

De verschillende soorten Nespresso apparaten op een rij

Sportdiƫtist Haarlem voor extra beweging

5 factoren waar u rekening mee moet houden bij het kopen van aardappelen