Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

waarom uw huis verkopen aan een belegger

Wat is het voordeel van de verkoop van uw huis aan een belegger

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te verkopen aan een belegger.
Een van de grote voordelen van de verkoop van een huis aan een belegger is dat er geen ontbindende voorwaarden zijn bij de verkoop.
Bij de verkoop van een woning aan een particuliere partij wordt de woning verkocht onder voorbehoud van financiering, het tijdsbestek van dit voorbehouden is over het algemeen zes weken. Het blijft hierdoor langere tijd onzeker of de woning ook daadwerkelijk wordt verkocht, bij de verkoop aan een belegger bent u direct verzekerd van de verkoop van uw woning. 

Direct een bod

Bij de verkoop van uw woing aan een investeerder of belegger ontvang je vaak binnen enkele dagen een bod op de woing zonder enig voorbehouden. Een bijkomend voordeel is dat je vaak zelf de overdrachtsdatum kunt bepalen, hierdoor kun je de overdrachtsdatum afstemmen op de datum waarop uw nieuwe woning gereed is om te betrekken.

Achterstallig onderhoud

Bij de verkoop van uw woning aan een particuliere koper kan de staat van onderhoud van de woing tot problemen leiden, indien er bij de woning sprake is van enig achterstallig onderhoud wordt dit in het taxatierapport vermeld samen met andere aanwezige gebreken. Dit kan bij de hypotheekaanvraag voor problemen zorgen. Bij de verkoop aan een belegger is achterstallig onderhoud vaak geen probleem, daarnaast is er geen taxatie of hypotheek nodig. De belegger bepaald zelf waarin hij zijn geld investeerd.

 

Snel verkocht, snelle aankoop nieuwe woning mogelijk

De verkoop van een woning aan een belegger levert minder op dan de verkoop op de reguliere woningmarkt, waarom kiezen mensen toch voor deze manier van verkoop. Naast het feit dat het bod van een belegger niet afhankelijk is van voorbehoud op financiering zijn er meer voordelen. Je bespaart veel tijd aan bezichtigingen en hoge verkoopkosten zoals makelaarscourtage, mogelijke kosten voor een overbruggingskrediet en dubbele hypotheeklasten. Voor meer informatie over de verkoop van uw woning aan een belegger kunt op http://nationalevastgoedportefeuille.nl/ terecht.

 

 

 

 

 

 

 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/