Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Help, wat kan ik doen aan mijn pigmentvlek?

Waarschijnlijk heb je al eens geprobeerd om van je pigmentvlek af te komen, zonder succes. Dat is begrijpelijk, want voor de bestrijding van pigmentvlekken in alle soorten en maten, is huidtherapie aangewezen. Onze huidtherapeuten in de directe omgeving van Amersfoort hebben hierin veel expertise.

Wat voor soort pigmentvlekken zien onze huidtherapeuten zoal? En hoe komen wij voor jouw pigmentvlek(ken) tot de beste behandeling? Eerst brengt de huidtherapeut jouw huid volledig in beeld met de Observ Huidscan. Naast de pigmentatie ook je huidstructuur, huiddikte, vaatactiviteit, talgklieren etc. Hiermee kunnen we als het ware ‘in’ jouw huid kijken.

Sommige vlekken liggen dieper in de huid (zoals melasma), sommigen juist oppervlakkig. De kleur van de pigmentatie verschilt eveneens, deze kan lichter of donkerder zijn. Pigmentschade is nog niet altijd aan het huidoppervlak zichtbaar. Wel kan de Observ Huidscan dit al vroegtijdig signaleren. Vervolgens de activiteit van de pigmentvormende cellen verminderen, is beter dan ‘genezen’.

Er zijn diverse soorten pigmentvlekken, de ‘top 5’ die wij het meeste zien bij cliënten:

  • Lentigo solaris (zonnevlek of ouderdomsvlek);
  • Melasma of ‘zwangerschapsmasker’;
  • Postinflammatoire hyperpigmentatie (huidschade na bijv. actieve acne in de vorm van pigmentvlekken);
  • Cafe au lait vlek;
  • Epheliden oftewel sproeten (wanneer ze meer in elkaar ‘overlopen’, is er vaak sprake van UV-schade).

Huidverbetering tegen pigmentvlekken welke wij in ons instituut vlakbij Amersfoort kunnen toepassen, zijn: – Lasertherapie met de Quanta Alexandriet laser, geschikt voor enkele pigmentvlekken zonder hormonale oorsprong; – Cosmelan masker, geschikt voor melasma en/of een groter oppervlak – intensieve behandeling die thuis 4 maanden dagelijkse thuisbehandeling vraagt; – Microneedling behandelingen (hiermee worden keratinocyten gestimuleerd tot vertonen van de juiste celactiviteit); – Chemische peelings in diverse soorten en samenstellingen, meestal in een kuur.

Plan online een afspraak in voor een huidtherapeutisch consult inclusief de Observ Huidscan van 45 minuten voor het gereduceerde tarief van 35 euro. De huidtherapeut stelt graag een vrijblijvend en persoonlijk behandelplan voor je op en beantwoordt al je vragen.

Wist je trouwens dat Helemaal Huid vooral bekend staat omdat we al 18 jaar succesvol definitief ontharen in Amersfoort en omstreken? Meer dan 18 jaar ervaring, meer dan 20.000 uitgevoerde behandelingen en de beschikking over meerdere, zeer geavanceerde lasers staan hiervoor garant. Twijfel je of laser ontharen voor jou geschikt is? Onze huidtherapeuten geven je graag alle informatie en een proefshot. Gratis en vrijblijvend. Want weet: als Helemaal Huid het niet kunnen ontharen, kan niemand het.

 

https://helemaalhuid.nl/

Gerelateerde artikelen

Aquarium verlichting

Kies voor een van de stijlvolle gietvloeren Amersfoort

Rijles Utrecht