Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Waarom zien we steeds vaker oplaadpalen?

Het is tegenwoordig een hot-topic: oplaadpalen. We zien het steeds vaker verschijnen in het straatbeeld. Er zijn dan ook veel mensen met de vraag “waarom zou ik elektrisch gaan rijden, wat zijn de voordelen hiervan?”. Met dit artikel geven we je inzicht in de voordelen van elektrisch rijden en waar je sterke oplaadpalen kunt vinden.

Een oplaadpaal hoort bij elektrisch rijden

Het rijden van een elektrische auto biedt diverse voordelen, zowel voor jou als rijder als voor het milieu. Het biedt namelijk financiële voordelen en het is schoner voor het milieu dan fossiele brandstoffen.

Elektrisch rijden is goed voor de portemonnee, vooral als je vele kilometers maakt. Dit komt omdat het “tanken” van stroom een stuk voordeliger is dan het tanken van fossiele brandstoffen als benzine. Hierdoor zijn je uitgaven elke maand een stuk lager. Daarnaast brengt elektrisch rijden belastingvoordeel met zich mee.

Naast de financiële voordelen is elektrisch rijden dus ook beter voor het milieu. Dit komt omdat er aanzienlijk minder CO2 uitstoot is dan bij gewone auto’s.

Adviesgesprek over laadpalen

Tijdens een adviesgesprek met een laadpaal deskundige krijgt u alle informatie om de juiste keuze voor uw nieuwe laadpaal te maken. Wilt u direct een afspraak maken met een laadpaal adviseur? Bezoek dan de website van Reith Power en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.


http://reithpower.nl/