Aeroxspecials
Image default
Management

Your Business Online

Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen om je online business van de grond te krijgen? Dan kan Your Business Online alles voor je regelen op het gebied van social media. Social media is tegenwoordig onmisbaar om je bedrijf onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Het kan op verschillende manieren ingezet worden en heeft snel effect. Your Business Online heeft zich gespecialiseerd in het inzetten van verschillende social media kanalen voor bedrijven. Wij maken gebruik van Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn, afhankelijk van je bedrijf en de doelgroep die je wilt aanspreken.

Adverteren op Facebook

Met adverteren op Facebook kun je veel mensen bereiken. Facebook is al jarenlang zeer populair onder mensen van alle leeftijden met uiteenlopende achtergronden. Het voordeel van Facebook is dat je zeer gericht kunt adverteren. Je kunt de kenmerken van jouw doelgroep selecteren, zodat alleen de juiste potentiële klanten jouw advertentie ontvangen. Als zij hierop klikken, komen ze terecht op jouw bedrijfspagina op Facebook. Daarbij kun je op Facebook zowel tekst als afbeeldingen gebruiken in je advertenties. Your Business Online helpt jou met het realiseren van goede, pakkende advertenties, zodat je direct meer klanten aan zult trekken.

Adverteren op Instagram

Ook Instagram is een effectief sociaal netwerk dat perfect ingezet kan worden voor je bedrijf. Je kunt op verschillende manieren adverteren op Instagram. Je hebt natuurlijk Instagram Stories, maar ook door middel van linkberichten, leadcampagnes en gesponsorde berichten kan prima geadverteerd worden. Bij Your Business Online kunnen we Instagram advertenties creëren die niet lijken op advertenties. Hierdoor is het een stuk aantrekkelijker en effectiever. Ook in het plaatsen van goede video’s zijn wij gespecialiseerd. We zorgen ervoor dat het juiste formaat wordt gepost, zodat de video goed uit de verf komt. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan vandaag nog contact op!

https://www.yourbusinessonline.nl

Gerelateerde artikelen

Training Accountmanagement

Ondernemingsplan laten maken

DISC training geeft inzicht