Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Zet stappen vooruit met coaching Rijswijk

Meer grip op uzelf met coaching Rijswijk

Heeft u behoefte aan innerlijke rust, vrijheid en plezier? En komt u er maar niet toe om goede ideeën en plannen uit te voeren? Lotte Gras is een personal trainer in Rijswijk die al veel mensen naar tevredenheid heeft begeleid. Tijdens persoonlijke coachingsessies luistert zij naar uw verhaal, zodat duidelijk wordt tegen welk ‘innerlijk muurtje’ u aanloopt. Ze kijkt met u naar uw gedrag, gewoontes en patronen. Via de vragen die zij stelt krijgt u nieuwe inzichten en handvaten om op een andere manier te gaan denken.

Hulp van coach in Rijswijk bij bewustwording

Lotte biedt u voldoende ruimte en veiligheid om uw verhaal te vertellen. Zij helpt u via persoonlijke coaching Rijswijk om weer grip te krijgen op uzelf. Door meer inzicht te krijgen in waar u uzelf tegenhoudt bent in staat om een nieuwe weg in te slaan en ander gedrag aan te leren. Lotte helpt u te bepalen wat de echte reden is dat u wilt stoppen met bepaald gedrag en met gewoontes en patronen. Door nieuwe patronen aan te leren kunt u beter uw doelen bereiken en richting een vrij leven bewegen. Lotte kan u bij haar thuis coachen, maar het is ook mogelijk om de sessies online met haar te volgen.

Lotte Gras: vertrouwelijk coach Delft

Een coach die u ondersteunt bij uw persoonlijke ontwikkeling is niet iemand die u kan vertellen hoe u dit ontwikkelingsproces precies moet aanpakken. Wat u wel van Lotte kunt verwachten is dat zij tijdens de coaching Delft een goed luisterend oor heeft, vragen stelt en u andere invalshoeken laat zien. Hierdoor kunt u zelf ontdekken wat het is waar u steeds strijd mee voert en hoe u dit achter u kunt laten. Lotte helpt u hier graag bij als vertrouwelijk coach Delft.

Zet ook de stap om patronen te doorbreken via coaching Rijswijk. Lotte biedt u een veilige plek waar u zich open kunt stellen en vol vertrouwen aan uzelf kunt werken!

https://www.lottegras.com/