Aeroxspecials
Image default
Woningen

Gratis schuifraam

 

Wanneer kunststof ramen vervangen?
Het is beter om de vervanging van beglazing te synchroniseren met de reparatie of constructie van de faciliteit. Dergelijk werk wordt in de regel uitgevoerd van maart tot november. Ook in de winter kan het gunstig zijn om ramen te plaatsen. Overweeg de voor- en nadelen van beglazing op verschillende tijdstippen van het jaar.

Installatie van een raam in de zomer.
Het is noodzakelijk om de beglazing te veranderen aan het begin van reparatiewerkzaamheden in het huis, appartement. En het is handiger om dit van de lente tot de herfst te doen. In de zomer is het gemakkelijker en sneller om de kamer te drogen, u kunt de ramen openen zonder bang te hoeven zijn voor overkoeling van de kamer, verkouden worden, raamprofielen worden vaak vóór vorst geïnstalleerd. Voor raambedrijven pieken de bestellingen in augustus-oktober.

Wat is het voordeel van het plaatsen van kunststof ramen in de winter?
Winterinstallatie van beglazing heeft zijn eigen voordelen. In de winter is het gemakkelijker en sneller om installatiedefecten, bevriezing en tocht op te merken. Ze kunnen onmiddellijk worden geëlimineerd. In het winterseizoen worden aanvragen voor raammontage sneller verwerkt, specialisten letten er meer op, veel bedrijven bieden vaker en meer kortingen aan. Door in december-januari openingen te beglazen, bespaart u extra.

 

Houd er echter rekening mee dat het erg moeilijk is om profielen en ramen met dubbele beglazing te monteren bij temperaturen onder −25 ° C; u moet dit doen met speciaal schuim. Bij het vervangen van de beglazing blijft de opening ongeveer 40 minuten open en herstelt de kamertemperatuur gewoonlijk 1,5-2 uur nadat de luiken zijn gesloten.

Let op: in de winter is het plaatsen van kunststof toegestaan ​​bij buitentemperaturen boven -15 °. Gewetensvolle aannemers kiezen meestal een dag met een geschikte temperatuur voor installatiewerkzaamheden. In het koude seizoen wordt PVC-beglazing geïnstalleerd tegen een speciale prijs die wordt berekend bij temperaturen onder het vriespunt.

Wanneer is het beter om kunststof ramen in een appartement te vervangen?
Raaminstallatie in de winter In de zomer en herfst moeten huiseigenaren 10-15 dagen wachten om de bestelling voor de installatie van raamsystemen te voltooien. Op winterdagen wenden ze zich voornamelijk tot het bedrijf voor service. Profielsystemen moeten 1 à 2 keer per jaar worden aangepast. En in de winter is het winstgevender om het te doen – het is mogelijk om de aanpassingsfouten onmiddellijk te elimineren.

Met winterbeglazing kunt u snel de aanwezigheid van defecten identificeren en deze elimineren. Dus om onnodige uitgaven en onaangename verrassingen te voorkomen, is het de moeite waard om profielen in het koude seizoen te monteren. Als u zich afvraagt ​​wanneer u van raam moet veranderen – in de winter of zomer, moet u rekening houden met thermische isolatie. Zorg voor warmte-efficiënte ramen met dubbele beglazing, controleer de kwaliteit van de installatie. Zorg ervoor dat de montagenaden strak zijn, de afdichting sluit goed aan op de vleugels.

Nu weet je wanneer je vensters kunt veranderen. Verschillende seizoenen hebben verschillende voordelen. De timing van de installatiewerkzaamheden is van jou.

Gratis schuifraam

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/