Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Zoekend naar een grafsteen voor een mooi afscheid?

Kom dan is langs bij de mooiste Grafsten Groningen, Wij zijn jaren actief in de wereld van de gedenkmonumenten. De dood kan soms erg onverwachts komen, maar dan is het wel belangrijk dat er een mooie grafsteen komt op de laatste rustplaats. Wij van grafstenen Groningen, zijn gespecialiseerd met het maken en graveren van grafstenen. En werken uitsluitend met de beste materialen, en selecteren onze stenen op kwaliteit en levensduur. Om zo het beste gedenkmonument voor u te realiseren. Wat iedereen verdiend een mooi afscheid.

Kwaliteit van onze stenen

Bij Grafsten Groningen garanderen we de beste kwaliteit, we zorgen ervoor dat de stenen tientallen jaren mee blijven gaan. Het is belangrijk dat de stenen met de jaren, goed bestendig zijn tegen de natuur. Daarbij worden de stenen geselecteerd door onze experts, zo halen wij onze natuurstenen over in europa vandaan. Als we de stenen in de gewenste vorm hebben gesneden, worden ze bij ons gepolijst. En zorgen we dat hij aan alle kanten mooi geslepen is, en krijgt hij een speciale laklaag. Deze laag moet de steen de eerst 5 jaar beschermen tegen het slechtste weer.

Wat is er mogelijk bij ons?

Bij ons een kun je een steen laten maken die past bij degene die je bent verloren. Onze ontwerpers kunnen allerlei dingen verwerken in de steen, die is zeggen over de persoon van wie de steen is. Hield degene van bloemen dan kunnen we allemaal bloemen graveren in de steen. Daarnaast is het ook zo dat wij de stenen zelf graveren. En kunnen wij ook mensen bij op de steen zetten, mocht het een familiegraf zijn.  Daarnaast doen wij ook het onderhoud van stenen, en maken ze schoon. Er zijn stenen die al 25 jaar of ouder zijn en door de natuur groen zijn aangeslagen. Wij hebben de middelen om deze aanslagen te kunnen verwijderen.