Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Aangepaste rolstoelauto’s advies

Als je in een rolstoel zit, kan een aangepaste auto noodzakelijk of gewenst zijn. Bij Freedom auto aanpassingen vind je speciale rolstoelauto’s die aan jouw wensen kunnen voldoen, wat die wensen dan ook zijn. De adviseurs komen bij jou langs voor een proefrit en om je advies te geven over welke keuzes of overwegingen je kunt maken. Je kunt proefritten maken in meerdere auto’s. Het is natuurlijk zaak dat jouw rolstoel in de auto past, ook als dit een elektrische rolstoel is. Veiligheid, comfort en gebruiksgemak zijn belangrijke aandachtspunten bij het vinden van de juiste rolstoelauto voor jouw situatie. En de adviseurs kunnen hierbij helpen door hun jarenlange ervaring.

 

Voordelen

Bij Freedom auto aanpassingen zijn twee aspecten bijzonder voordelig: de panoramagarantie en de bodemverlaging. Met de panoramagarantie wordt bedoeld dat jij in de rolstoel op dezelfde hoogte zit als de andere passagiers zonder rolstoel. Dit geldt voor de rolstoelgebruiker als bijrijder, maar ook voor de rolstoelgebruiker als bestuurder. Hiermee heb je een goed zicht en een goed uitzicht vanuit de auto. Met de bodemverlaging wordt gezorgd dat de rolstoel recht kan staan. Door het zwaartepunt te verlagen, rijdt de rolstoelauto stabieler. De verlaagde bodem is van roestvrijstaal en bovendien bedekt met tapijt. Dit tapijt zorgt voor een demping van het geluid van buiten de rolstoelauto.

 

Merken

Er zijn verschillende merken voertuigen met een aanpassing die kunnen volstaan als rolstoelauto’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Citroen, Volkswagen of Opel. Maar er zijn ook rolstoelauto’s van Ford, Nissan, Renault of Fiat.

 

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/