Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Weet jij waar je kleding vandaan komt?

Waar vroeger alleen naar stijl en stoere kleding werd gekeken, wordt het nu steeds populairder en interessanter om een kijkje te nemen van de herkomst van de kleding die je draagt. Uiteindelijk wil iedereen een betere wereld, maar daar zal iedereen zijn steentje aan bij moeten dragen.

Door het kopen van duurzame streetwear kun je zelf ook bijdragen aan een betere wereld en steun je geen grote bedrijven met onderbetaalde werknemers en vaak zelfs kinderarbeid. Bij Aduh wordt er geloofd in eerlijke kleding, waarbij er geproduceerd wordt in goede werkomstandigheden en waar de mensen die jouw kleding maken ook eerlijk krijgen betaald.

Kleding wordt hier ook alleen gemaakt op bestelling, zodat er geen grote voorraden komen te liggen waar niemand iets aan heeft en die uiteindelijk ten koste van het milieu vernietigd moeten gaan worden. Het duurt dan misschien een paar dagen langer voor je dat leuke shirt of die trui in huis hebt, maar dan weet je wel zeker dat je kledingstuk een verantwoorde afkomst heeft en dat je het met trots kunt dragen.

Er zijn veel verschillende leuke designs verkrijgbaar in de online winkel van Aduh, die zeer betaalbaar zijn en die allemaal gemaakt zijn uit biologisch katoen.

Dus waar wacht je nog op? De leukste mode, die voordeliger is dan veel grote winkelketens en waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een betere wereld? Deel je gevoel voor mode en sta achter de duurzame productie van kleding met de leuke streetwear van Aduh en sta op voor een betere wereld!

 

Gerelateerde artikelen

Kies voor een trouwpak van deze specialist

Dames sneakers en pumps voor iedere vrouw

Steun uw favoriete speler door sjaals te laten bedrukken met zijn of haar naam