Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Hulp nodig bij uw verhuizing?

Staat er een grote verhuizing op de planning? Dan is het handig om al uw meubels en verhuisdozen in één keer over te verhuizen. Dit gaat natuurlijk niet met personenauto’s, want dan kunt u continu heen en weer rijden. Daarbij kunnen ook de meubels natuurlijk niet vervoerd worden per auto. Daarom komt een verhuiswagen goed van pas bij een verhuizing. Particulieren zullen waarschijnlijk geen eigen vrachtwagen in hun bezit hebben, maar ook bedrijven kunnen terecht bij de volgende partij. Bultman verhuurt namelijk verschillende verhuiswagens en andere vervoersmiddelen. Wilt u dus een verhuiswagen huren voor uw verhuizing of die van een ander? Bezoek dan nu de website van Bultman en bekijk de mogelijkheden.

Alle mogelijkheden bij Bultman

Verhuiswagens zijn er natuurlijk diverse soorten en maten die verschillen in oppervlakte. Zo kunt u daar terecht voor bestelwagens of verhuiswagens van 2,5m3, 5m3, 11m3, 15m3. 18m3 en 20m3. Deze hebben ook allemaal een verschillend laadvermogen, waardoor u de juiste verhuiswagen voor uw gelegenheid kunt kiezen. Aan de hand van de diverse specificaties van deze verhuiswagens kunt u een geschikte keuze maken voor uw verhuizing. Daarbij zit er bij elke vrachtwagen 100 vrije kilometers, waarna u €0,22 per kilometer moet betalen. Wel wordt er een borg gevraagd, die u na het terugbrengen van de vrachtwagen weer terug krijgt.

Waarom kiest u voor Bultman?
De verhuiswagen kunt u gemakkelijk huren via Bultman! Bultman beschikt over meerdere vestigingen door heel Nederland, dus u kunt altijd de dichtstbijzijnde locatie uitkiezen voor u! Haal hier vervolgens de verhuiswagen op en lever hem ook weer af. Hoe dichter bij huis, hoe meer tijd het u scheelt! 

Neem contact op wanneer u advies nodig heeft
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het huren van een verhuiswagen? Neem dan eerst eens een kijkje op de website van Bultman. Hier vindt u meer informatie over alle mogelijkheden. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met de adviseurs van Bultman!  Zij voorzien u van meer informatie over de voertuigen en bijpassende verzekeringen. 

https://www.bultman.nl/

Gerelateerde artikelen

Houtkachel inbouwen: het kan met haardenexpert.nl

Loodgieter Amsterdam met spoed nodig? 24/7 service!

Hoe kiest u de ideale TV die past bij de omgeving waarin u hem wilt zetten?