Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Airpods hoesje is de manier om langer te doen met je oortjes

Airpods zijn op dit moment niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een paar jaar geleden toen Apple deze oortjes voor het eerst aankondigde waren de eerste reacties van ‘Wie gaat nu met zo’n tandenborstel in de oren rondlopen?’. Nou deze reacties waren misschien lichtelijk verkeerd, want het maakt op dit moment niet meer uit waar je loopt, maar overal zie je deze handige draadloze oortjes. De populariteit van deze oortjes heeft voornamelijk te maken met de makkelijkheid hoe je deze oortjes kan opbergen en meenemen. Net zoals bij de iPhone zijn er ook manieren om deze oortjes dan ook naar helemaal eigen stijl te versieren zoals met een airpods hoesje.

Voordeel van een airpods hoesje

Het grootste pluspunt van het gebruiken van een airpods hoesje is het feit dat op het moment dat je dit eens uit de handen laat vallen, dan komen er geen krasjes op het beschermdoosje zelf en deze is vrij gevoelig voor krasjes of andere valpartijen. Wil je er dus voor zorgen dat je airpods zo lang mogelijk zo goed mogelijk eruit blijven zien, dan is het zeker een tip om gebruik te gaan maken van een airpods hoesje dat past bij je smaakt. Vanuit Apple zelf worden helaas geen officiele hoesjes verkocht, omdat je hierdoor ook voor een gedeelte het bekende uiterlijk van de oortjes verbergt. Toch zijn er ontzettend veel keuzes online te vinden en er zal altijd wel een goede keuze voor jou ook ertussen zitten.

Je eigen stijl in een airpods hoesje

We hebben het al eerder benoemd, maar je kan natuurlijk ook helemaal je eigen stijl laten zien bij een hoesje, net zoals jij jezelf bent met de kleren die je aan hebt. Wil je toch iets opvallends of liever iets basis maar wel dat het doosje zelf goed beschermd is? Voor iedereen heb je wel wat wils en te vinden online dus je kan hierbij helemaal losgaan. Het is zelfs mogelijk om de airpods zelf ook te bekleden, al is het doosje wel het meest kwetsbare punt van het product.

https://airpodshoesje.nl/

Gerelateerde artikelen

Moosefarg white wash

Digitale verkoopkanalen; Hoe maakt u ze vertrouwd?

Het beste kinderdagverblijf Hilversum