Aeroxspecials
Image default
Groothandel

bouwmarkt kwaliteit, is dat uiteindelijk wel goed genoeg?

De bouwmarkt; wie kent het niet? Iedereen kent wel een bouwmarkt in de buurt én is er waarschijnlijk ook nog wel eens geweest ook! Je kan bij een bouwmarkt vanalles kopen, zoek je een perlator of een schroefmachine? Dan ben je daar op de juiste plek. Ben je op zoek naar hout? Dan ben je ook bij de bouwmarkt op de juiste plek. Maar hoe zit dat nou met raambekleding? Of met horren? Ben je dan ook op de juiste plek? Wij nemen het onder de loep om jou een zo eerlijk antwoord te geven!

 

Segmenten

Binnen de bouwmarkt heb je vaak één grote muur met accumachines. Deze machines zijn geschikt voor particulier, maar zijn niet gemaakt om een leven lang mee te gaan. Zo slijten de accu’s vaak sneller of is de koolstofborstel binnen een paar jaar opgedraaid. Of juist als je horren op maat laat maken zijn deze vaak ook binnen een paar jaar kapot! Maar waarom doet een bouwmarkt dit dan? 

 

Retentiegraad

Een woord wat je niet vaak hoort, retentiegraad. Bouwmarkten hebben graag dat je terugkomt zodat je weer blootgesteld kan worden aan alle goederen die ze verkopen! Je bent namelijk aan het klussen – of je wilt gaan klussen – maar je boormachine of ander gereedschap geeft het op. Dus wat doe je dan? Even snel naar de bouwmarkt! En wat gebeurt er in de bouwmarkt? Dan zie je weer andere dingen die interessant zijn & loop je risico dat je toch nog wat extra spullen meeneemt. Zo blijf je geld uitgeven aan de bouwmarkt!

 

Ga voor profi!

Veel fabrikanten van schroefmachines en dergelijke hebben daarnaast nog een andere lijn. Dit is de profi-lijn. Deze machines zijn speciaal gemaakt voor het zwaarder en langduriger werk. Deze apparaten vragen vaak een wat hogere investering, maar gaan daarentegen ook veel langer mee! Conclusie: Ga altijd voor het professionele materiaal, initieel een hogere investering, maar je doet er veel langer mee waardoor je ook meer plezier uit je aankoop haalt.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Lotspot.

Gerelateerde artikelen

Horeca meubilair online bestellen

Wat oude Louvre deuren doen met uw interieur

Dé webshop voor een nieuwe rolluikmotor en aanverwante producten