Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Autoambulances en andere aanhangwagens te huur bij JobCar

JobCar in Etten-Leur is gespecialiseerd in aanhanger verhuur. Voor iedere klus staat de juiste aanhangwagen klaar. De hoofdcategorieën zijn:

  • open aanhangers;
  • gesloten aanhangers;
  • autoambulances;
  • kiepaanhangers;
  • bagagewagens.

De laatste lichten we kort toe. Een bagagewagen is een prima idee als u op vakantie gaat en een flinke voorraad eigen spullen mee wilt nemen. Zie het als extra laadruimte; als aanvulling op de achterbak van uw auto. Bagagewagens zijn veilig en waterdicht af te sluiten. De klep is voorzien van een slot. Alle wagens worden na verhuur helemaal schoongemaakt. De banden worden regelmatig gecontroleerd. In- en uitladen is zo gebeurd. Rijden met een bagagewagen is niet moeilijk, u zult er geen hinder van hebben. JobCar heeft drie modellen staan: de Stema mammoet carrier, de Anssems gt500 en de Anssems gt750. De getallen van de Anssems hebben betrekking op de toegestane maximale massa. De Stema heeft een laadvermogen van 452 kg, de Anssems gt500 van 361 kg en de Anssems gt750 van 594 kg. De dag- en weekprijzen staan online.

Autoambulance huren

Een auto ambulance huren is ook mogelijk bij JobCar. Er zijn twee uitvoeringen om uit te kiezen:

  • een autoambulance bakwagen (laadvermogen 1540 kg, toegestane maximale massa 2000 kg, afmetingen bakmaat 400 x 182 x 0 cm);
  • een autoambulance plateauwagen (laadvermogen 2464 kg, toegestane maximale massa 3000 kg, afmetingen bakmaat 405 x 200 x 0 cm).

De oprijplaten worden standaard meegeleverd en meegerekend in de prijs bij autoambulances. U vindt de platen onder de trailer. Auto ambulances zijn ontworpen om kapotte auto’s en andere voertuigen van A naar B te brengen. U kunt er ook lange planken / balken of andere grote objecten mee vervoeren. Via het contactformulier op de website van JobCar kunt u een autoambulance reserveren. Zijn er nog zaken onduidelijk, bel dan. De dienstdoende medewerker zal na het beantwoorden van uw vragen de reservering in orde maken. 

JobCar is gevestigd aan de Sigarenmakerstraat 12 in Etten-Leur. Het emailadres en telefoonnummer: info@jobcar.nl, 076 – 50 20 502.

https://www.jobcar.nl/