Aeroxspecials
Image default
Woningen

Batavus elektrische fiets

Batavus is tegenwoordig een van de vele fabrikanten van elektronische fietsaccessoires. Het bedrijf staat erom bekend een reeks accessoires te produceren die voldoen aan de behoeften van de enthousiaste ebike-gebruiker.

Een van de meer populaire accessoires is de hand ebike kit. Met deze set kunt u beginnen met het gebruik van uw bestaande elektrische fiets als vervanging voor uw standaardfietsen. U neemt eenvoudig uw fiets af en bevestigt uw nieuwe elektrische fiets aan het frame.

U kunt met relatief weinig kosten beginnen bij het kopen van uw elektrische fiets. Het eerste wat u moet doen, is beslissen welk type elektrische fiets u wilt. U kunt kiezen uit een eenvoudig en relatief goedkoop elektrisch model dat meer dan 50 kilometer per lading kan afleggen.

Batavus elektrische fietsen

Als je het budget hebt en de wens hebt om een ​​elektrische fiets te bezitten, kun je het duurdere model overwegen. Dit model is over het algemeen uitgerust met functies zoals een LCD-scherm en andere functies om het aantal af te leggen kilometers te vergroten. Deze modellen kunnen honderden kilometers rennen voordat ze vermogen verliezen.


klik op de afbeelding om de batavus e-go smart herenfiets te bekijken

Batavus heeft een zeer mooi uitziende hand aangedreven elektrische fietskit geproduceerd die je gemakkelijk kunt meenemen tijdens het fietsen. Met de EKG-functie kunt u testen hoeveel stroom uw elektrische fiets verbruikt, deze functie helpt het batterijniveau te behouden zodat u deze niet overlaadt. U kunt het op uw gemak testen en indien nodig eenvoudig terugkeren naar de normale modus. De kit wordt ook geleverd met een gasklep die je de kracht geeft die je nodig hebt om gemakkelijk te reizen.

De EKG-kit is eigenlijk een van de meer geavanceerde kits die u kunt kopen. De meeste handaangedreven kits bieden niet veel opties voor het aanpassen van de instellingen om de prestaties te verbeteren. Hoewel u een eenvoudige oplader voor uw elektrische fiets kunt gebruiken, blijft u nog steeds beperkt tot de prestaties die u van de batterij ontvangt.

Met een hand aangedreven ebike kit heb je volledige controle over je ebike. Je kunt de hoeveelheid vermogen instellen die je nodig hebt om je ebike te laten werken, de snelheid die je wilt afleggen en het maximale aantal kilometers dat je wilt afleggen. U hebt de volledige vrijheid om al deze parameters aan te passen aan wat u het prettigst vindt.

Batavus is een ander geweldig bedrijf dat ebike-accessoires verkoopt. Dit bedrijf is erop gericht om haar klanten weer aan het autorijden te krijgen. Of u nu gewoon uw kinderen aan de slag wilt laten gaan of van uw elektrische fiets de voorkeurswijze van vervoer voor u en uw gezin wilt maken, Batavus is een goede optie voor u.