Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Bedrijfshulpverlening cursus volgen? Dat kan bij Vuurrood Veiligheid

Vuurrood Veiligheid is aanbieder van diverse verschillende Bedrijfshulpverlening cursussen, in het kort ook wel BHV cursus genoemd. We zetten verschillende cursussen voor u op een rijtje:

BHV Basis + AED bediening: complete cursus met de duur van 2 dagen. Bestaande uit 2 modules, Levensreddend handelen (LEH) en Brand, Ontruiming, Communicatie (BOC). Flexibel lesplan, op meerdere manieren in te delen. Mogelijkheid tot extra inbreng zoals bijvoorbeeld  ‘omgaan met agressie’ en ‘bijzondere gevaren op de werkvloer’. Geldigheidsduur van het diploma is 12 maanden.

BHV Herhaling: een herhaling van het bovenstaande met de duur van 1 dag. Deze cursus moet 1x per jaar gevolgd worden om de BHV up-to-date te houden.

BHV Basis praktijk: praktijk cursus met de duur van 1 dag. Volledig praktijkgericht worden de 2 modules, LEH en BOC, gevolgd. Om het diploma Bedrijfshulpverlener te verkrijgen dient u naast deze cursus het theorie deelcertificaat nog te behalen. Dit kan via onze BHV e-learning.

BHV e-learning: het theorie gedeelte van de BHV cursus makkelijk bij u thuis halen. Ideaal bij de jaarlijkse BHV herhaling of wanneer een nieuw certificaat nodig is.

BHV Ploegleider: cursus om te leren leidinggeven aan de bedrijfshulpverlening en samen te werken met hulpdiensten. Cursusduur is 2 dagen met thuisstudie. Deze cursus kan gevolgd worden wanneer het BHV Basis diploma in het bezit is.

Hoofd Bedrijfshulpverlening: deze cursus is voor mensen die een management functie hebben binnen het bedrijf. Cursusduur is 2 dagen. Deze cursus kan gevolgd worden wanneer het BHV Basis diploma in het bezit is.

Ontruimingsoefening: wanneer uw bedrijf voldoet aan alle benodigde veiligheidsvoorschriften is het fijn om te weten dat alles ook echt goed gaat als er zich een calamiteit voordoet. Wij bieden deze ontruimingsoefening aan zodat u inzicht krijgt of alles naar behoren werkt.

Om de cursus Basis BHV, Basis Praktijk en BHV e-learning te volgen moet u minimaal 16 jaar oud zijn. Voor de cursus BHV Ploegleider en Hoofd Bedrijfshulpverlening geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.  

Inschrijven voor een opleiding bij Vuurrood Veiligheid

Wilt u één van de opleidingen bij Vuurrood Veiligheid volgen? Inschrijven voor een cursus doet u eenvoudig via onze site. Hier kunt u ook de beschikbare data zien.

https://www.vuurroodbv.nl/