Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Bescherm uw voeten optimaal met Timberland werkschoenen

Is het voor uw beroep noodzakelijk om werkschoenen te dragen? Bijvoorbeeld omdat u in de bouw werkt en het grootste deel van de dag buiten doorbrengt? Of werkt u wellicht in een magazijn en is het belangrijk om uw voeten te beschermen tegen zware objecten? In beide gevallen is het belangrijk om werkschoenen van goede kwaliteit te dragen. Deze bestelt u eenvoudig via de webshop van Mallegrom Veiligheidsschoenen.  

Met Timberland werkschoenen ziet u er tijdens het werk stijlvol uit

Goede werkschoenen zijn van essentieel belang wanneer u werkzaamheden uitvoert in zware omstandigheden. Het oog wil echter ook wat. En tegenwoordig kan dat ook. Waar werkschoenen er vroeger vaak lomp en saai uitzagen, zijn er tegenwoordig ook een hoop hippe werkschoenen te verkrijgen. Bijvoorbeeld de Timberland werkschoenen. Deze zien er even stijlvol uit als de reguliere Timberland schoenen, maar zijn extra verstevigd, zodat ze perfect gedragen kunnen worden als werkschoenen.

Kies uit verschillende kwaliteiten bij het kopen van Timberland werkschoenen

Werkschoenen worden gedragen tijdens verschillende beroepen. De werkzaamheden kunnen echter verschillen. Hiermee variëren ook de eisen die gesteld worden aan de werkschoenen. Daarom heeft Timberland werkschoenen in drie verschillende kwaliteiten gerealiseerd:

  • Workboots: deze werkschoenen zijn speciaal gemaakt voor buitenwerkzaamheden. De schoenen hebben het authentieke Timberland ontwerp en houden uw voeten heerlijk droog.
  • Industrial hiking: u kunt deze schoenen dragen tijdens verschillende situaties. De schoenen hebben een sportief ontwerp en zijn perfect te dragen wanneer u veel op de been bent gedurende de dag.
  • Casual pro: dit zijn professionele werkschoenen die er daarbij ultra casual en modern uitzien. De schoenen zijn ontworpen om goede prestaties neer te zetten.

Hulpnodig bij het kiezen van de juiste Timberland werkschoenen?

Er zijn dus verschillen de soorten Timberland werkschoenen die u kunt bestellen. Niet zeker welke schoenen voor u het meest geschikt zijn? Dat is geen probleem, want de specialisten van Mallegrom Veiligheidsschoenen voorzien u graag van advies. Zo weet u zeker dat u de juiste schoen kiest voor de omstandigheden waarin u werkt.