Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Bestellen of uit eten bij dit restaurant in Spakenburg

Antonio’s Eethuys is een restaurant in Spakenburg waar u heen kunt als u een leuk, lekker en gezellig restaurant zoekt. Zowel qua dranken als qua gerechten heeft u er genoeg keuze. Voor bijvoorbeeld lekkere verse koffie kunt u er zeker terecht. U heeft dan de keuze uit verschillende koffies, ook ijskoffie, en smaakvol vers gebak voor erbij. Als u naar dit restaurant in Spakenburg gaat voor een diner, heeft u ook genoeg keuze. Onder andere verscheidene burgers en salades staan op de menukaart.

Bestellen bij dit restaurant

Wilt u liever uw gerecht bestellen bij dit restaurant in Spakenburg? Geen probleem, dit is ook een optie. Ook dan heeft u een scala aan gerechten waar u uit kunt kiezen. Ook ijs en dranken kunnen besteld worden bij dit restaurant. U kunt zelfs een cadeaubon van dit restaurant aanschaffen, bijvoorbeeld om aan iemand te geven. Voor mensen die in de buurt van Spakenburg wonen, is dit een erg leuk cadeau.

Uit eten bij dit restaurant

Uiteraard kunt u ook gaan eten bij Antonio’s Eethuys. Ook dan kunt u genieten van erg lekkere gerechten. Het voordeel dat er bij komt als u naar het restaurant zelf gaat, is de sfeer. Een gaskachel en Chesterfieldbanken dragen binnen bij aan een leuke sfeer. U kunt beneden een plekje reserveren, maar ook boven kunt u zitten. Als u een zaal huurt, wat hier ook kan, zal dit ook boven zijn. Het restaurant heeft ook een terras waar u kunt zitten. Het dorpsplein waar dit terras ligt, is ook erg gezellig.

Contact opnemen met dit restaurant

Heeft u interesse of heeft u verder nog vragen over dit restaurant in Spakenburg? Neemt u dan contact op met dit restaurant zelf. U kunt op de website een berichtje achterlaten, maar ook bellen of e-mailen. Ook reserveren of een maaltijd bestellen kan via de website.

Gerelateerde artikelen

Waar moet ik op letten bij het bestellen van catering

Online snoep kopen?

Een vleesleverancier met een groot aanbod