Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Betondingen.nl betonleverancier voor zowel zakelijk als particulier

Betondingen.nl biedt als een van de grootste leveranciers van beton voor huis en tuin, aan zowel bedrijven, gemeenten en particulieren. Ontdek zelf het bijzonder uitgebreide totaalaanbod van beton op de website van Betondingen.nl.


Alle type beton voor huis, tuin en publieke ruimte

Hebt u als bedrijf bouw- en sierbeton nodig? Het gebruik van betonnen elementen in en rondom bedrijfspanden kan bijdragen aan de veiligheid en organisatie van de buitenruimte. Denk hierbij aan het betegelen van de buitenruimte met grote betontegels, het aanleggen van fraaie betonborders voor de inrichting van het groen, het plaatsen van grote betonnen plantenbakken en betonnen tuinbanken. 

Veilig inrichten bedrijfs-buitenruimte

Betonnen objecten dragen daarnaast zorg voor het veilig inrichten van de buitenruimte. 

Grote bedrijven die een parkeerplaats hebben voor medewerkers en bezoekers gebruiken bijvoorbeeld varkensruggen of jumboblokken om te zorgen dat auto’s geen ongelukken of schade kunnen veroorzaken aan het pand. De varkensruggen kunnen bijvoorbeeld voorkomen dat bezoekers terecht komen op plekken van het bedrijf waar sprake is van bewegende apparatuur.

Daarnaast koopt u bij Betondingen fietsenrekken met een betonnenvoet, zodat medewerkers en/of bezoekers hun fiets kwijt kunnen op veilige wijze.

Beton voor de tuin

Klussen in de tuin? Niet zonder eerst even een bezoekje af te leggen aan de website van Betondingen.nl! Bestel betonpoeren, die een ideaal fundament vormen voor je tuinhuis, schutting of carport. Bestel mooie betonnen stap- of tuintegels. Ook sierstenen als Ardenner Split en kiezels vind je terug op de website. Ontdek eveneeens de betonnen elementen, zoals U- en L-elementen, betonbanden, leg mooie strakke borders aan, of een moderne betonnen tuintrap. Maak zelf een moderne stenen muur met stapelblokken. Kortom: doe inspiratie op bij Betondingen.nl en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor jouw tuin!

Natuurlijk vindt de klant ook ‘klus beton’ terug op de website van Betondingen.nl. Koop speedmix beton, zodat je snel verder kunt. Bezoek snel de website. 

https://www.betondingen.nl/