Aeroxspecials
Image default
Telefonie

Telefoonhoesje: de levensverzekering van je smartphone

Heb jij ook al meerdere telefoonhoesjes voor je iPhone, Samsung of HTC? Slim! Het is een onmisbaar telefoonaccessoire, mits je het belangrijk vindt dat jouw high-tech telefoon in uitstekende staat blijft. Sommige mensen noemen een telefoonhoesje dan ook wel de levensverzekering van hun smartphone. Daar is wel wat voor te zeggen. Je kunt er onnodige reparatiekosten besparen en het is ook nog veel goedkoper dan een all-risk verzekering afsluiten. Bovendien kan het uiterlijk van je telefoon na verloop van tijd vervelen, mede omdat veel mensen dezelfde smartphone hebben. Door een uniek telefoonhoesje te bestellen, ziet jouw smartphone er weer als nieuw uit! Ik vind het belangrijk dat mijn telefoon er uitziet om ingelijst te worden. Daarom koop ik uitsluitend telefoonhoesjes van merken die het uiterlijk van mijn smartphone naar een next-level tillen. Benieuwd waar ik mijn hoesjes koop? Lees dan snel verder!

De beste webshops in telefoonhoesjes

Het lijkt eigenlijk heel simpel: je zoekt naar ‘telefoonhoesje’ op Google en klikt op de eerste, beste webshop die je tegenkomt. Maar kijk eens een keer verder dan je neus lang is. Er zijn verschillende (onbekende) webshops waar je echt heel veel bijzondere telefoonhoesjes kunt bestellen. Hoesjes waarmee je gezien wilt worden. Kortom, telefoonhoesjes die als verlengstuk van je outfit dienen en daarnaast ook echt van toegevoegde waarde zijn.

1. Casimoda

Wie kent Casimoda nog niet? Het is dé hoesjeswebshop van de Benelux. Ze zijn eigenlijk de grondlegger van unieke telefoonhoesjes, want ze bestaan al sinds 2013. Toentertijd was er eigenlijk nauwelijks tot geen aanbod van bijzondere cases, tenzij je bereid was om ver over de grens te shoppen. En dan was het nog maar de vraag of het aan je verwachtingen ging voldoen. Voor de iPhone 12 Pro hoesjes kun je uit een heleboel verschillende designs kiezen. Ook hun BFF-hoesjes zijn zeker de moeite waard om even te checken šŸ˜Š.

2. Leuke Telefoonhoesjes

It’s all in the name. Voor leuke telefoonhoesjes moet je zeker even een kijkje nemen bij deze webshop. Ze hebben zich gespecialiseerd in backcovers. Reken vooral op siliconen (TPU) hoesjes bedrukt met marmer printjes, inspirerende teksten en dierenpatronen. Je kunt ook je eigen creatie maken door zelf een hoesje te ontwerpen. Levertijd? Op werkdagen voor 16:00 uur bestellen is dezelfde dag verzonden, dus je hoeft niet lang te wachten op je bestelling. Dat is wel zo prettig!

3. Telefoonhoesje Store

Waarom niet één webshop met de bekendste en populairste telefoonhoesjes merken onder één dak? Dat is precies wat ze bij Telefoonhoesje Store dachten toen ze de shop opende. Je kunt er terecht voor zakelijke smartphone hoesjes, maar ook telefoon hoesjes met de leukste printjes van bovenstaande merken. Wie dus van wat kleur, hippe printjes en minimalistische designs houdt is bij deze webshop ook aan het goede adres.