Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Biefstuk en Bavette steak bestellen bij een gerenommeerde slager

Bent u wel een vleesliefhebber en zoekt u een slager waar u (online) de heerlijkste stukken vlees kunt kopen? Bij Beef & Steak bestelt u online de lekkerste vleessoorten. Of u nu gaat barbecueën, een verjaardag viert of een maaltijd bereid voor een andere feestdag: bij deze slager bestelt u mals vlees van de beste kwaliteit.

Geniet van een bavette steak

Een bavette wordt vaak gezien als een delicatesse voor op de barbecue. De Nederlandse benaming hiervoor is een vanglap of een vinkelap. Het magere rundvlees is afkomstig uit de flank van het rund; hierdoor is het vlees erg mals. Gaat u binnenkort barbecueën en bent u zich aan het oriënteren naar het beste vlees? Bij Beef & Steak bestelt u de heerlijkste steak online, waarna deze de volgende dag al op de barbecue kan liggen. Zo kunt u uw vrienden en familie trakteren op een uitgebreid, luxe avondmaal. Het ruime assortiment van deze slager aan vlees bevat verschillen soorten bavette steaks, die allemaal geschikt zijn voor op de barbecue.

Een mals stukje biefstuk

Een andere populaire steak is natuurlijk de biefstuk. Hoe mals het stuk vlees is, hangt af van verschillende factoren. Het ras, de leeftijd en het geslacht van het dier bepalen de malsheid van het vlees. Maar ook de behandeling, rijping en het koelproces spelen een rol in de uiteindelijke kwaliteit van de biefstuk. Het vlees komt in vele soorten, maten en smaken en wordt gewonnen uit de korte spieren van een rund. Zoekt u een heerlijk malse biefstuk voor op de barbecue? Bij Beef & Steak bestelt u stukken vlees van de beste kwaliteit.

Ontdek het assortiment

Weet u niet goed hoe u een biefstuk of bavette bereidt? Op de website van Beef & Steak vindt u verschillende smakelijke recepten, waarmee u uw gasten tijdens de barbecue kunt verrassen. Wilt u een bavette steak bestellen of een wroetvaken vinkelapje? U vindt elk soort vlees in de webwinkel. Voor vragen of hulp bij het maken van u keuze, neemt u contact op via de telefoon. Dan helpen de professionals u graag verder.

 

 

 

https://beefensteak.nl/