Aeroxspecials
Image default
Groothandel

Bij steeds meer bedrijven doet de omsnoeringsmachine haar intrede

Steeds meer bedrijven verkopen hun producten online en maken daarom gebruik van een omsnoeringsmachine. Met een omsnoeringsmachine brengt u snel en gemakkelijk een stevige band aan om een pakket. Hiermee voorkomt u dat de doos beschadigd raakt onderweg of dat de inhoud eruit valt of een beschadiging oploopt. Omdat steeds meer bedrijven online zakendoen met hun klanten, krijgen vervoerders het steeds drukker. Daardoor kan het gebeuren dat er onderweg niet zo heel zachtzinnig met uw pakketten wordt omgesprongen. Een band om de doos kan dan schade grotendeels voorkomen.

Omsnoeringsmachines zijn heel veelzijdig

Voor het omsnoeren van een pakket kunt u verschillende soorten trekbanden gebruiken. De meeste omsnoeringsmachines zijn dan ook geschikt voor het verwerken van band van verschillende afmetingen. Ook kunt u zelf instellen hoe strak de band om de doos moet worden aangebracht om te voorkomen dat deze door de band juist kapotgetrokken wordt. Het aanbrengen gaat volledig automatisch. De machine brengt de band aan, snijdt deze af en last hem vast. U hoeft daar niets meer aan te doen en het is binnen enkele seconden gebeurd. Daarna is uw pakket gereed voor verzending.

Wilt u ook kennismaken met het gemak van een omsnoeringsmachine?

Als u denkt dat een machine voor automatische omsnoering ook voor uw bedrijf nuttig kan zijn, dan kunt u zo’n apparaat simpel online bestellen. Bekijk bijvoorbeeld het uitgebreide assortiment van Fixpack Verpakkingstechniek. Dit bedrijf levert verschillende omsnoeringsmachines met ieder hun eigen specifieke kenmerken. Bij sommige modellen zijn rollen band inbegrepen. Als u advies wilt over welke machine voor uw bedrijf het meest geschikt is, kunt u uw vraag voorleggen aan de deskundige klantenservice. Na aanschaf kunt u rekenen op de eigen technische dienst van Fixpack Verpakkingstechniek, die direct bij u langskomt als het apparaat een storing heeft. U kunt overigens ook een proefplaatsing aanvragen. U krijgt dan een machine voor een week in bruikleen. Na afloop van de proefweek beslist u over een eventuele aankoop.