Aeroxspecials
Image default
Vervoer en transport

Bike Sportive: een online platform voor fietsen en e-bikes

Bike Sportive is een online platform voor én door fietsliefhebbers. Het platform is ontstaan om kennis en ideeën te delen rondom het gebied van fietsen. Middels het platform kunnen liefhebbers in contact komen met elkaar en blijven om tips én tricks te delen rondom fietsen en mooie fietsgebieden. U kunt lid worden van het platform en op deze wijze uw ideeën, tips en nieuwtjes delen op het gebied van fietsen en e-bikes. Daarnaast staan op het platform verschillende blogs over allerlei artikelen rondom fietsen en e-bikes.

Informatie op bikesportive.nl

Het platform biedt informatie rondom het kopen van een nieuwe fiets. Zo stellen ze vast dat u moet nadenken over waarvoor u de fiets wilt gebruiken; voor lange afstanden of korte ritjes door de stad. Maar ook of u opzoek bent naar een fiets met een tergtraprem of met handremmen? Heeft u versnellingen nodig, hoe hoog moet uw fiets staan enzovoorts? Ook is het van belang dat u nadenkt over waar u uw fiets koopt. Ook geven ze tips over het kopen van een e-bike. Gezien een e-bike kopen een grote investering is moeten er belangrijke en weloverwogen keuzes bij de aankoop hiervan worden gemaakt. Daarom moet u dus goed nadenken over de grootte van de accu; hoe ver wilt u ermee gaan fietsen? Maar ook of u de accu voorop of achterop de fiets wilt hebben. Daarnaast vertelt het platform ook waarom u het beste uw e-bike in een fietsenwinkel kunt kopen. Als laatste bevat het platform ook informatie over de voorwaarden van een zakelijk fietsplan. Wist u dat de werkgever de voorwaarden zelf mag bepalen? En dat fietsverzekeringen vaak ook onder een fietsplan vallen? Lees uw in op het platform en ontdek wat de voordelen zijn van een zakelijk fietsplan.

Fietsen in Nederland

Nederland heeft meer fietsen dan inwoners en gemiddeld genomen leggen wij 1000 kilometer per jaar op de fiets af! Volgens de laatste schatting zijn er 22,8 miljoen fietsen in Nederland! Er zijn dan ook niet voor niets honderdduizenden fietsroutes in Nederland. Of u nou vaak fiets of enkel korte stukjes op de fiets aflegt; bikesportive.nl heeft voor u alle informatie rondom fietsen en e-bikes waardoor u goed voorbereid uw route op de fiets kan gaan maken.