Aeroxspecials
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen uit Breda kapt uw boom zorgvuldig en veilig

Om een boom gezond te houden heeft deze een goede verzorging nodig. Een belangrijk onderdeel van de verzorging is het snoeien van bomen. Hierdoor blijft de boom gezond. Ook groeien sommige bomen vrij snel waardoor het belangrijk is om ze regelmatig te laten snoeien. Zo wordt voorkomen dat de boom te groot wordt en overlast kan gaan veroorzaken. Of dat de takken te lang worden waardoor ze tijdens een storm kunnen afbreken, met eventuele schade als gevolg.

Wanneer een boom erg oud of ziek is en niet meer gered kan worden moet deze gekapt worden. Ook wanneer een boom op een plek staat die niet handig is kan de boom gekapt worden. Voor bomen kappen in Breda en omgeving kunt u terecht bij Egalisee Bestratingen.

Indien gewenst kan ook de boomstronk door ons worden verwijderd

Als u ons van Egalisee Bestratingen inhuurt om een boom te laten kappen weet u zeker dat er veilig wordt gewerkt. Veiligheid staat bij ons namelijk op nummer 1. Wanneer de boom vlak bij huizen of gebouwen staat zijn we uiterst alert en waakzaam om ervoor te zorgen dat de boom niet op een huis of gebouw terecht zal komen. Wij gaan stapsgewijs te werk, houden continu het overzicht en zijn zeer zorgvuldig.

Nadat de boom gekapt is staat alleen de boomstronk nog in de grond. Hier zitten vaak flinke wortels aan, waardoor het lastig is deze zelf uit de grond te krijgen. Wij kunnen u daar ook bij helpen. Wij hebben verschillende machines waarmee we de boomstronk kunnen verwijderen. We gebruiken een graafmachine als er voldoende ruimte rondom de boomstronk is. Is er weinig ruimte of lopen er veel kabels dichtbij de boomstronk? Dan zullen we een stobbenfrees gebruiken. Uiteraard zorgen we ervoor dat de grond keurig wordt opgeleverd wanneer u hierom vraagt.  

Ook voor het aanleggen van een terras kunt u bij ons terecht

Heeft u een boom laten verwijderen omdat u op die plek een mooi terras wilt laten aanleggen? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Wij leggen alle soorten bestrating voor u aan en zijn zelfs specialisten in keramische terrastegels leggen. Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

https://www.egaliseebestratingen.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom je vandaag nog een vijvernet moet aanschaffen

Op zoek naar nieuw planten?

Waar kan je en golden gark allemaal voor gebruiken?