Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Boek nu een van de bijzondere vergaderlocaties in de Veluwe

Wilt u ontdekken wat een bijzondere locatie kan doen met de kwaliteit van uw vergaderingen? Heeft u en uw team een verademing nodig in de natuur om op nieuwe ideeën te komen? Wilt u vergaderen afwisselen met prachtige fietsroutes in de rustgevende Veluwe? Bij de De Lunterse Boer kunt u kiezen uit verschillende vergaderarrangementen en zijn er eindeloos veel mogelijkheden om tot nieuwe inzichten te komen samen met uw team. Door de prachtige natuurrijke locatie, kunt u naast vergaderen heerlijk tot rust komen in de natuur. Huur een fiets of wandel simpelweg de bossen in en geniet van de frisse buitenlucht.

Naast vergaderen kunt u heerlijk uit eten in de regio Ede

Heeft u genoeg vergaderd voor vandaag? Kom dan genieten van heerlijke specialiteiten en seizoensgebonden gerechten in het restaurant van De Lunterse Boer. Bij dit restaurant worden de mooiste gerechten gecreëerd onder leiding van de chef kok Sander van Middendorp. Het keukenteam zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de beste streekproducten en de fijne sfeer. De keuken maakt geen gebruik van zakjes, pakjes of E-nummers. Hierdoor weet u dat u goed eten krijgt wat gezond is bereidt. Uit eten in Ede was nog nooit zo heerlijk en eerlijk.

Ontdek de voordelen van bijzondere vergaderlocaties in de Veluwe

Wanneer u wilt vergaderen bij De Lunterse Boer, kunt u kiezen uit verschillende arrangementen en mogelijkheden. Ze beschikken over drie zalen en een theehuis die comfortabele en bijzondere locaties vormen voor uw volgende vergadering. De Lunterse Boer biedt dag-, meerdaagse- en losse vergader arrangementen. Loopt u vast met uw vergadering en wilt u een frisse neus halen? De Lunterse Boer is gelegen te midden van een prachtig natuurrijk gebied. Op deze manier kunt u uw vergadering of vergaderweekend samenstellen op de manier die u voor ogen heeft om het beste uit uw tijd te halen.