Aeroxspecials
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boeken over het Christendom voor het hele gezin

Wanneer het Christendom belangrijk voor je is, wil je dit ook laten doorvloeien in je eigen gezin. Bij het opvoeden van kinderen geeft Bijbellezen veel vorm. Of ben je wellicht op zoek naar een boek over het Christendom dat je praktische handvatten bij de opvoeding verschaft? Elke (aanstaande) ouder is aan het juiste adres bij Kok Boekencentrum voor boeken over het Christendom voor het hele gezin. Dit is dé uitgever van christelijke boeken van het land. De uitgever behoort namelijk tot VBK Uitgevers, de grootste uitgeversgroep van Nederland.

Handvatten voor het Bijbellezen

Bijbellezen vormt een belangrijk onderdeel van de geloofsopvoeding. Weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken en zoek je naar manieren om Bijbellezen in het gezin vorm en inhoud te geven? Kok Boekencentrum biedt een ruim aanbod aan titels aan die je hierbij van dienst kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan Samenleren I van Wijnanda Hogendoorn. Het boek geeft je de tips en handvatten om maar liefst 25 weken lang op een creatieve en voor kinderen toegankelijke manier met de Bijbel bezig te kunnen zijn. Ook vragen en opdrachten zijn erin opgenomen.

Praktische adviesboeken

Ben je als (aanstaand) ouder meer op zoek naar een praktisch adviesboek? Ook daarvoor heeft de uitgever voldoende titels. Meer ouders dan je wellicht denkt hebben namelijk behoefte aan inspirerende boeken voor geloofsopvoeding bij kinderen van alle leeftijden, zelfs baby’s. De boeken bieden niet alleen handvatten aan op het gebied van doelgerichte geloofsopvoeding, maar ook informatie betreffende de ontwikkeling van kinderen.

Prachtig om cadeau te doen

Boeken over het Christendom vormen prachtige cadeaus. Ze zijn geschreven door theologen of overtuigd christenen, waardoor de normen en inzichten aansluiten bij jouw manier van denken en leefstijl. Boeken over het Christendom voor het hele gezin of voor (jonge) ouders vormen prachtige geschenken bij bijvoorbeeld een doop. Dit geldt tevens voor de gedichtenbundels in het aanbod. Ontdek direct of er een exemplaar naar jouw keuze verkrijgbaar is.