Aeroxspecials
Image default
Boeken en Tijdschriften

Bestel uw christelijke boeken bij deze boekhandel eenvoudig online

Op een vrije avond of de rustige zondag is niets zo ontspannend als het lezen van een goed, christelijk boek. Even helemaal verdiepen in een krachtig verhaal met een mooie boodschap. Bent u nog op zoek naar een dergelijk boek? Bij christelijke boek- en cadeauwinkel De Rank bestelt u uw boeken eenvoudig online. Deze christelijke boekhandel heeft een ruim online assortiment met de meest uiteenlopende boeken waar u heerlijk in verdwaalt.

Het assortiment

Christelijke boek- en cadeauwinkel De Rank heeft een bijzonder ruim assortiment. Hier vindt u uiteenlopende christelijke boeken en leuke geschenken. Met dit speciale aanbod zijn zij uniek in de omgeving. U vindt dus nagenoeg altijd wel een boek of cadeauartikel wat u zal bevallen! Doordat deze christelijke boekhandel een uitgebreide online assortiment heeft aan boeken, dvd’s en cd’s kaarten en cadeauartikelen is heel veel mogelijk. Veel mensen worden bereikt, getroost of bemoedigd. In het overzichtelijke en eigentijdse assortiment van deze boekhandel vindt u niet alleen christelijke boeken, maar ook anderen soorten. Bekijk daarom vooraf goed welke boeken passend zijn voor mensen die leven naar Gods woord.

Een non-profit organisatie en stichting

De Rank heeft als doel om het Evangelie in Veenendaal en wijde omstreken te blijven kunnen doorgeven. Maar zij zijn niet zomaar een boekenwinkel. Zij zijn geen winstgevende zaak, maar een non-profit organisatie en stichting. Wanneer zij winst maken wordt dit verdeeld onder goede doelen. Een daarvan is hun maandelijkse sponsorkindje.

Ontdek het gemak van bestellen

Bestel uw christelijke boeken bij deze online boekhandel en profiteer van vele voordelen. Zo bieden zij een gratis verzending bij bestellingen met een waarde van meer dan € 20,- en geldt bij voorradige boeken een levertijd van een dag. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Voor vragen over het assortiment of het online bestellen van christelijke boeken bij deze boekhandel, neemt u eenvoudig contact met hen op. Zij beantwoorden uw vragen graag.

https://www.derankveenendaal.nl/