Brievenbustaart cadeau per post

Geplaatst door

Brievenbusbanket.nl

Brievenbustaart Cadeau per post

Brievenbusbanket.nl heeft een heerlijk en origineel cadeautje per post. Verras snel iemand met een van onze brievenbustaartjes en voeg er een persoonlijke boodschap aan toe.

Verschillende soorten brievenbustaartjes

U kunt een keuze maken uit vier verschillen soorten brievenbustaart.

  • Walnoot Sinaasappel Banket, met meegebakken Cream Cheese en extra walnoten over de bovenkant heen gestrooid.
  • Haagsche Hopjes Banket, een klassiek snoepje doorontwikkeld in een ambachtelijke brievenbustaart met een overheerlijke karamel Haagsche Hopjes laag op de bovenkant.
  • Kaneel Banket, een smaakexplosie van kaneel met extra kaneel granulaat korrels meegebakken door het deeg en over de bovenkant heen gestrooid.
  • Chocolade Banket, en niet te vergeten een heerlijke chocolade brownie per post verzonden naar de gelukkige ontvanger.

Als u geen keuze kunt maken neem dan een combinatiebox. De ontvanger wordt verrast met twee tot vier soorten brievenbustaart in een doosje dat door de brievenbus past.

Verjaardag Cadeau op afstand

In deze vreemde tijden is het niet altijd mogelijk om je verjaardag te vieren met de totale groep met wie je dat normaal doet. Gelukkig kunt u een brievenbustaart verzenden of ontvangen met een leuke persoonlijke boodschap erbij, dit maakt het toch nog een feestje en het gezellig samen opeten van de brievenbustaartjes kan tegenwoordig gelukkig via zoom of teams.

Verschillende gelegenheden 

U hoeft niet alleen een brievenbustaart te verzenden als iemand jarig is. Het kan bijvoorbeeld ook een erg lekker valentijnscadeau zijn of bijvoorbeeld een leuk kraamcadeau voor de kersverse moeder. 

Binnenkort komt er ook een speciaal ontwikkeld kerstcadeau online die we in een leuke cadeau verpakking verzenden naar de ontvanger.

https://www.brievenbusbanket.nl/content/9-verjaardags-cadeau